Chicago

Chicago

på Phoenix Theatre

Pris från 316 kr

Chicago - the Musical är rolig, sofistikerad och sexig i en genial blandning och ett måste att se! Köp dina biljetter här - med rabatt!
 
Chicago baseras på en pjäs från 1926 av Chicago Tribune-reportern Maurine Dallas Watkins och handlar om Roxie Hart, en sångerska som mördar sin älskare. Hon lyckas dock inte bara undvika att hamna i fängelse på livstid med hjälp av den spännande advokaten Billy Flynn, utan använder dessutom rättegången för att gynna sin egen karriär och blir stjärna tillsammans med en annan mordisk sångerska, Velma Kelly.

Broadway-uppsättningen vann 6 Tony-utmärkelser 1997, bland annat i kategorierna ”Bästa nyversion av en musikal”, ”Bästa ljusdesign”, ”Bästa koreografi” och ”Bästa musikalregi”.

Fantastiskt 5.0

5.0 Betyg från 1 kundrecensioner
En riktig höjdare!

Chicago var en riktig höjdare! Mysig teater, fantastisk ensemble, värt varenda öre! Rekommenderas starkt!

Charlotta, Malmö
TIS, 27 NOV 2012
5.0
"Musikalen var jätte bra. America Ferrera var jätte duktig. Underbar kväll. Tips är att inte underskatta kollektiv trafik i London. Ibland räcker det inte en timme innan musikalen statar att åka par kilometer. Buss och taxi kan ta lång tid i rusningstrafik. Ta Tunnelbana eller cykeltaxi." 
Giedre, Malmö

"Dryga 20 musik/dans/sångnummer som var utmärkta. En synnerligen bra och stor orkester -15 personer stark. Intrigen var mer än lovligt tunn och ganska konstigt ihoptråcklad- kan delvis- men inte helt - bero på att vi inte behärskar engelskan totalt.. Vi upplevde det hela mer som en konsert (bra) än som teater.."
Ola, Malmö

"Vi tyckte att "Chicago" var MYCKET BRA! Helt underbar musik och fantastiska dansare!!! Vi bokade ett paket med restaurang Mountbatten som svarade upp med god mat och en jättefin service. Rekommenderas!"

Inger, Stockholm 

"En musikal jag sett ett antal gånger i tv-versionen. På scen var det en oförglömlig upplevelse. Härlig koreografi, sexigt, tilltalande och bra skådespelarinsatser."
Lars, Vallåkra

"Chicago - helt enkelt världsklass! 100% tajming med glimten i ögat. Längtar redan till London igen!"
Pernilla, Sundsvall

"Chicago var mycket underhållande och med väldigt duktiga sångare och dansare. Fräcka kostymer och fräck scenografi. Vi kan verkligen rekommendera den." Göran, Göteborg "Min favoritmusikal alla kategorier. Rolig, smart och sexig i en härlig blandning."
Marcus Moeschlin, VD LondonMusikaler.se

Chicago RecensionerChicago Recensioner

"Still the hottest show in town"
The Independent


"A sleek package of sex, murder, great songs and arch wit"
Evening Standard


"The sharpest, slickest show on the block!"
The Times


Chicago PressmeddelandeChicago Pressmeddelande

“CHICAGO” CELEBRATES CHRISTMAS IN LONDON Emma Barton RETURNS TO THE SHOW AS ‘ROXIE HART’ - Final Performance: 24th October 2010. Vivien Carter will make her debut starring as ‘Velma Kelly’ - Final Performance: 24th October ...
Chicago Pressmeddelande Läs merLäs mer

 

5.0

Fantastiskt 5.0

Betyg från 1 kundrecensioner

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

Phoenix Theatre
Charing Cross Road
London
WC2H 0JP

Föreställningsinfo

Kvällsföreställning
Monday to Thursday and Saturday 8pm, Friday 8.30pm

Matiné
Friday 5pm and Saturday 3pm

Bokas från
2018-03-26

Bokas till
2018-06-23

Föreställningens längd:
2 hours 30 minutes

Vägbeskrivning


Närmaste tunnelbanestation: Leicester Square Station (Piccadilly/Northern Line). 5 minuters promenad till teatern.

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen