Cats

Cats

på London Palladium

Pris från 917 kr

Andrew Lloyd Webber's mega hit Cats återvänder till London’s West End och London Palladium Theatre i december 2014. Missa inte denna nya uppdaterade hip-hop version av Cats! Boka dina biljetter här!

Vad handlar musikalen om?
Handlingen i Cats är inspirerad av TS Eliots "Old Possum’s Book of Practical Cats" skriven 1939. Vi får följa en grupp katter som träffas en ödesdiger natt då den årliga Jellikebalen hålls under månens sken. Det blir en magisk natt fylld med sång och dans… I denna nya fräcka och uppdaterade version av Cats, ser vi katten Rum Tum Tugger förvandlad till en hip-hop katt! 

Musikalen innehåller mycket lite dialog, den är fylld av enastående dans- och sångnummer samt fantastisk make-up.

Vem passar denna föreställning för?
Musikalen Cats passar det flesta, ung som gammal, men kanske inte de allra yngsta som kan skrämmas av katternas make-up. Föreställningens längd ca 3 timmar inklusive paus. 

Visste du detta om Cats?
Musikalen Cats hade sin urpremiär i West End 1981 och spelades för fulla hus i rekordlånga 21 år, vilket gör den till en av de längst spelade musikalerna i West Ends historia. Cats har även översatts till 10 språk och haft runt 9.000 föreställningar runt om i världen genom åren.

Vilken plats ska jag välja i salongen?
De bästa platserna / biljetterna är på Stalls (parkett) eller Royal Circle (första balkong). En generell regel - ju dyrare biljetter = desto bättre platser! Salongens rader står i bokstavsordning, med Row A (rad A) närmast scenen/balkongräcket, Row B (rad B) är rad 2 o.s.v. Stolarna är numrerade med 1 längst till vänster (om man står på scenen) och högsta siffran längst till höger.

Fantastiskt 4.5

4.5 Betyg från 2 kundrecensioner
Fantastisk upplevelse!

Jag och min 15-åriga dotter hade en fantastisk upplevelse, tiden flög iväg.
Fantastiska skådespelare!

Kerstin, Viken
FRE, 13 NOV 2015
4.5
Fantastiska artister

En riktig helkväll med mycket duktiga artister som inte lämnade något övrigt att önska. Dock är handlingen i Cats ganska skral och föreställningen griper inte tag i mig. Tyvärr.

Lennart, Skarpnäck, stockholm
MÅN, 05 JAN 2015
4.5

 

4.5

Fantastiskt 4.5

Betyg från 2 kundrecensioner

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

London Palladium
8 Argyll Street
London
W1F 7TF

Föreställningsinfo

Bokas från
2015-12-30

Bokas till
2016-01-01

Föreställningens längd:
ca 3 timmar inklusive paus

Vägbeskrivning


Närmaste tunnelbanestation: Oxford Circus Station, utgång Argyll Street (Victoria, Jubilee eller Central Line). 2 minuters promenad till teatern.

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen