Burn The Floor - Fire in the Ballroom

Burn The Floor - Fire in the Ballroom

på Peacock Theatre

Pris från 647 kr

Burn The Floor är en hisnande blanding av Latin och Ballroom dance, som först skapades som ett uppträdande på firandet av Elton Johns 50-årsdag 1997. Två år senare hade musikalen Burn The Floor världspremiär i UK och tog snabbt världen med storm.

Burn the Floor tar med oss på en resa genom danshistorien. Från de heta nätterna på The Savoy i Harlem där danser som lindy, foxtrot och charleston föddes till Latin Quarter med danser som cha-cha, rumba och salsa. Elegansen hos vienervalsen, den överdådiga jiven, den intensiva paso doblen. Burn The Floor är en dansföreställning som innehåller allt detta, men även tango, samba, mambo, quickstep och swing.

Burn The Floor samlar ett stort antal prisvinnande dansare från hela världen i en och samma föreställning. Här ser du dansare från Storbritannien, Tyskland, Italien, Ryssland, Australien, Sverige, Filippinerna och USA, bland dem vinnarna i såväl Australian Ballrom som World Latin American. 

Dansarna som tillsammans har mer än 100 danstitlar har koreograferats av den oefterliknelige koreografen Jason Gilkison.

Köp dina biljetter till Burn The Floor här! 

 

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

Peacock Theatre
Portugal Street
London
WC2A 2HT

Föreställningsinfo

Kvällsföreställning
Monday, Wednesday to Thursday 7.30pm, Friday and Saturday 8pm

Matiné
Thursday 3pm, Saturday and Sunday 4pm

Bokas från
2016-11-04

Bokas till
2016-11-05

Föreställningens längd:
2 hours

Vägbeskrivning


Närmaste tunnelbanestation: Holborn (Central/Piccadilly Lines) eller Temple (District/Circle Lines). 10 minuters promenad till teatern.

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen