The Nutcracker - The Royal Ballet

The Nutcracker - The Royal Ballet

på Royal Opera House

Pris från 553 kr

Se baletten The Nutcracker (Nötknäpparen) med musik av TjajkovskijRoyal Opera House Covent Garden i London. 

Den unga flickan Clara smyger ner på julafton för att öppna sin favorit julklapp. Men en mystisk trollkarl, Drosselmeyer, väntar på att ta med henne på ett magiskt äventyr...

Nötknäpparen uppfördes ursprungligen år 1892 på Mariinskijteatern i S: t Petersburg. Den fick till en början dåliga recensioner, men dess kombination av förtrollande koreografi och en oförglömlig musik, har sedan dess gjort den till en av de mest älskade av alla baletter. Tjajkovskij fick i uppdrag, av chefen för den ryska kejserliga teatern, att skriva musiken efter sina framgångar med Sleeping Beauty (Törnrosa) år 1890. Marius Petipa stod för scenografin, föreställningen var baserad på sagan av ETA Hoffman och Lev Ivanov stod för koreografin.

Peter Wrights produktion är en hyllning till Petipas ursprungliga uppsättning och scenen gnistrar av teater magi. En julgran växer upp inför våra ögon, tennsoldater kommer till liv för att bekämpa den skurkaktige Råttkungen och Clara sveps med till Sötsakernas Land på en gyllene släde. Julia Trevelyan Omans design framkallar 1800-talsbilder av julen, vilket gör detta till en verkligt förtrollande produktion för julens högtider.

Hur får jag mina biljetter? 
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.

 

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

Royal Opera House
Bow Street London

Föreställningsinfo

Kvällsföreställning
Various dates and times

Matiné
Various dates and times

Bokas från
2019-01-07

Bokas till
2019-01-09

Föreställningens längd:
2 hours 15 minutes

Vägbeskrivning


Covent Garden (Piccadilly Line) 5 minuters promenad

Visa karta Visa karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen