Swan Lake Reloaded

Swan Lake Reloaded

på London Coliseum

Fredrik Benke Rydmans hyllade nytolkning av Svansjön sålde slut på Dansens Hus i Stockholm och nu är föreställningen ute på en hyllad och utsåld Europaturné. I London har du nu chansen att se föreställningen 6:e till 10:e augusti 2013.

Det är en nytolkning av den klassiska sagan Svansjön där handlingen förlagts till nutid och streetdance möter Tjajkovskij. Istället för trolldom och övernaturliga händelser får Rothbart makt över sin omgivning med hjälp av droger. Svanarna är prostituerade och helt beroende av Rothbarts beskydd och heroinet han förser dem med. I kampen mellan det onda och det goda är begäret till droger och kärlek centralt. Det gäller att ta rätt beslut och våga lita på rätt person. Hur slutar sagan denna gång?

Fantastisk dans, fantastisk musik och fantastiska kostymer. Här får du chansen att se något annorlunda som kommer att finnas med dig lång tid framöver efter att du lämnat din stol på London Coliseum.

Tjajkovskijs originalmusik används till viss utsträckning men får samsas med helt nykomponerad och specialskriven musik av Salem Al Fakir, Moneybrother, Eye N' I från PH3 och Skizz från Stockholmssyndromet, Adiam Dymott, Lune, Mario Perez Amigo och Simsoak

Här kan du se trailern till den fantastiska föreställningen!

Fantastiskt 5.0

5.0 Betyg från 1 kundrecensioner
En fantastisk föreställning som har allt och tog den kritiska publiken på anrika London Coliseum med storm

Satt helt förtrollad och djupt berörd under hela föreställningen som tog mig på en lekfull, utmanande och nytänkande resa utan att gå vilse från Svansjöns klassiska rötter. Föreställningen vandrade mellan medryckande tempo till stillhet, humor till djuphet, ljus lätthet till stort mörker. Fredrik Benke Rydman är verkligen en supertalang som in i minsta detalj har skapat ett modernt mästerverk som är svår att beskriva och måste ses. Helt enkelt det bästa jag har sett på mycket länge.

Grundare av Ticmate som bla driver siten LondonMusikaler.se

Marcus
LÖR, 10 AUG 2013
5.0

Swan Lake Reloaded RecensionerSwan Lake Reloaded Recensioner

"Charmigt och fräckt – visst kommer denna Svansjö att höra till de nytolkningar man minns."
Svenska Dagbladet


"...förtjusta utropstecken för tempot, kreativiteten, och för stilmixarnas effektivitet … Rydman har tagit sagan om Prins Utanför till vår tid."
Expressen


"Rydman vet vad show vill säga … Koreografi och scenteknik ingår en magisk förening."
SR Kulturnytt


 

5.0

Fantastiskt 5.0

Betyg från 1 kundrecensioner

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

London Coliseum
St Martin's Lane
London
WC2N 4ES

Föreställningsinfo

Bokas från
2013-08-06

Bokas till
2013-08-09

Vägbeskrivning


Närmaste tunnelbanestation: Leicester Square Station (Northern/Piccadilly Line). 10 minuters promenad till teatern.

Visa karta Visa karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen