Paw Patrol Live! The Great Pirate Adventure: London

Paw Patrol Live! The Great Pirate Adventure: London

på Wembley Arena

Pris från 520 kr

Baserad på Nickelodeons framgångsrika animerade tv-serie kommer nu showen PAW Patrol Live! Se alla dina favoritvalpar på scenen i ett actionspäckat, högenergiskt musikaliskt äventyr producerat av Spin Master.

När major Goodway är fösvunnen på dagen för Great Adventuer Bay Race, kommer valparna till undsättning. Följ med Ryder, Chase, Marshall, Rocky, Bubble, Zuma, Skye och den nyaste valpen Everest, när de intar scenerna runt om Irland och Strobritannien.
I ensemblen får ni möta allas favoritkaraktärer från PAW Patrol och de presenteras av Life Like Touring, VStar Entertainment Group och Nickelodeon. 
PAW Patrol Live! visar att 'inget jobb är för stort, ingen valp är för liten' och lär stora som små om medborgarskap, sociala koder och problemlösning när karaktärerna använder sina egna unika kunskaper och teamwork. 
Showen består av två akter och en paus, och har en unik tillnärmning till kostymerna som får valparna att verka levande på scenen med sin packning och fordon under sina räddningsuppdrag.
Föreställningarna inkluderar energisk musim och ett välskrivet manus, en bra introduktion till levande teater för små barn. Klassiskt teatersceneri blandat med högteknologisk video transporterar publiken till de välkända platserna från serien. Under föreställningens gång har publiken möjlighet att delta i äventyret och bli en del av PAW Patrol Cheer Team.

Hur får jag mina biljetter?
När du har slutfört din onlinebokning skickas en e-biljett till din epostadress. Allt du behöver göra är att skriva ut den och ta med till arenan på föreställningsdagen.

 

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

Wembley Arena
Arena Square, Engineers Way
London
HA9 OAA

Föreställningsinfo

Bokas från
2018-08-25

Bokas till
2018-08-26

Föreställningens längd:
1 hour 30 minutes

Vägbeskrivning


Närmaste tunnelbanestation: Wembley Park (Metropolitan eller Jubilee Line).

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen