Batman Live-O2 Arena, London

Batman Live-O2 Arena, London

på The O2 Arena

Pris från 619 kr

Batman-Live i London! Se den populära Superhjälten som du aldrig har sett honom förut, i ett helt nytt arena-äventyr! Köp dina biljetter till Batman Live här!

"Dagtid är jag Bruce Wayne, miljardärfilantopen - nattetid kallas jag BATMAN! Jag svor en ed vid mina föräldrars grav att jag ska rensa denna stad från de kriminella avskum som tog deras liv."

Världspremiären av BATMAN-LIVE - World Arena Tour äger rum i Storbritannien sommaren 2011 och är en multimiljon-produktion i enorm skala och ett måste för familjer och Batman-fans över hela världen!

Musikalen är baserad på en originalberättelse skapad exklusivt för denna show. BATMAN-LIVE är en teatralisk extravaganza med spännande stuntnummer, akrobatiska akter och illusioner. Aldrig förr har Gotham City, Wayne Manor, Batcave och Arkham Asylum presenterats på scen på ett mer extraordinärt sätt.

Följ med Batman och Robin när de kämpar mot sin ärkefiende Jokern och andra super-skurkar som Gåtan (The Riddler), Kattkvinnan (Catwoman), Pingvinen (The Penguin), Dubbelansiktet (Two-Face) och Harleen Quinzel (Harley Quinn) på uppdrag att förstöra Gotham City.

BATMAN-LIVE är en totalt äkta, otroligt djärv och mycket imponerande föreställning - och ett helt nytt sätt att uppleva Batmans värld på!

Detta är ett äventyr du absolut inte vill missa!

 

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

The O2 Arena
Peninsula Square
London
SE10 0DX

Föreställningsinfo

Kvällsföreställning
Wednesday to Saturday 7pm

Matiné
Saturday and Sunday 11am and 3pm

Bokas från
2011-08-24

Bokas till
2011-09-04

Vägbeskrivning


Närmaste tunnelbanestation: North Greenwich (Jubilee Line)

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen