Wicked

Wicked

på Apollo Victoria Theatre

Pris från 307 kr

Wicked the musical är en storslagen och humoristisk Broadwaysuccé som handlar om varför den elaka häxan i landet från OZ blev så elak.. Köp biljetter här!

Wicked spelas på stora Apollo Victoria Theatre i London.

Den här förtrollande musikalen, som baseras på Gregory Maguires hyllade roman, tar publiken till en spektakulär fantasivärld med trolldom, häxeri och svartkonst. Vi får följa den fängslande historien om en vänskap utöver det vanliga: den populära Glinda och den udda och missförsåda flickan Elphaba, vars öde är att bli den hemska häxan Västan.

Se den här oförglömliga, prisbelönta musikalen och upptäck att du inte har hört hela historien om landet Oz ...


Läs mer om Wicked på Gershwin Theatre på Broadway i New York!

Fantastiskt 4.7

4.7 Betyg från 23 kundrecensioner
Fantastisk musikal!

Jag är ingen musikalälskare direkt. Men den här var enorm! Fin handling, med många bottnar som rör aspekter av utanförskap, kärlek, vänskap och solidaritet. Otrolig sång, bra skådespeleri och snygga scenlösningar. Gå och se!

Börje, Örebro
MÅN, 24 FEB 2014
4.7
Grönt är skönt!

Underbar helt enkelt!

Åsa, Morgongåva
MÅN, 13 OKT 2014
4.7
Wicked

En sådan underbar föreställning! En av mina favoriter bland musikaler. Handling, effekter, kostymer väldigt bra. Denna utspelar sig före "Trollkarlen från Oz". Här ser man hur figurerna som är i "Trollkarlen från Oz" blir som de är. Till alla musikalälskare, se den! Man måste köpa biljetter i förväg, på sin höjd kan det finnas någon ströplats samma dag.

Anne-marie, Göteborg
FRE, 08 AUG 2014
4.7
Wicked

En härlig upplevelse.

Karin, Enköping
SÖN, 13 JUL 2014
4.7
Magnifikt!

Gåshud från tårna till knoppen. En föreställning för alla som tycker att kärlek och vänskap är viktigt att värdera högst av allt. Aldrig varit med om en bättre musikal!

Niklas, Linköping
ONS, 05 FEB 2014
4.7
Underbart!

En helt fantastisk föreställning! Trots 2 understudys så var det så bra!
Speciellt huvudrollsinnehavaren som spelade Elphaba var så fantastisk! Röstmässigt blev man helt överrumplad över hur bra dem var! Även bra skådespeleri! Väldigt bra produktion!

Prisvärt!

My, Uppsala
SÖN, 02 FEB 2014
4.7
Fantastisk musikal

Mycket duktiga musikalartister som framförde en musikal som passar hela familjen.

Yvonne, Järfälla
SÖN, 03 NOV 2013
4.7
Klart det är en succeklassiker!

Vilka röster!!! Fällde t o m en tår (!) när the Wicked witch krämade på i Defying gravity - oj, vilken känsla och vilken fantastisk röst!! Häftiga kostymer och en skön story dessutom, klart det är den stora klassiker som alla pratar om. :)

Lena, Bromma
TIS, 17 SEP 2013
4.7
Värd att se

En mycket bar föreställning där den enda plumpen var att den manlige huvudrollsinnehavaren hade en för klen röst.
I övrigt allt perfekt. ångnumren, dekoren, handlingen, allt tilltalar.

Lars, Vallåkra
ONS, 07 AUG 2013
4.7
Bra föreställning!

Musikalen var riktigt bra! Innan vi hittade den på nätet hade vi aldrig hört talas om den.
Bra sångare och dansare och en ganska bra story. De två huvudkaraktärerna hade alldeles fantastiska röster.
Det kan vara svårt att hänga med i all text och alla skämt när man inte kan språket men jag tycker att vi klarade det ganska bra.
Kan verkligen rekommendera musikalen!

Svante, Figeholm
TIS, 06 AUG 2013
4.7
Precis lika bra som förra gången!

En sagolik upplevelse med trevlig ensemble som gärna skriver autografer efteråt. Ett måste om man gillat Trollarlen från Oz.

Johan, Solna
MÅN, 15 JUL 2013
4.7
Så himla bra!

Har velat se Wicked i flera år och nu hade jag äntligen chansen!
Och den som väntar länge, väntar på nått gott!
Den va sjukt bra! Är så glad att jag har fått se den nu och att jag inte var besviken!
Alla som var med i showen var så himla duktiga och alla sjöng bra!
Och när Defying Gravity sjöngs! Vilken känsla!!
En musikal jag ser gärna om igen och rekommenderar varmt!
Så gå se den om ni har chansen!

Och att beställa biljetter genom londonmusikaler.se vart jätte smidigt och allt gick jätte bra!

Kiia, Tumba
ONS, 12 JUN 2013
4.7
Otroligt bra!

Kan verkligen rekommendera alla att se Wicked! Passande för alla åldrar. En smart story med en vacker sång och teaterupplevelse! Man rös till av den prickfria sången, varenda ton perfekt. Och köpet var också väldigt smidigt via Londonmusikaler.se. Prisvärt! Vi hade platser längst bak på läktaren men såg jättebra trots detta. Bra överblick.

Kristina, Klövedal
LÖR, 08 JUN 2013
4.7
Värd att se på

Hela historian hade en röd tråd, lite lång, men duktiga sångare

Gudrun, Alunda
ONS, 15 MAJ 2013
4.7
Wicked

Underbar förställning i världsklass!!

Marie, Helsingborg
FRE, 19 APR 2013
4.7
Lika bra som vanligt!

Såg den för andra gången och älskar den lika mycket! Det är en av de bästa musikalerna man kan se. Punkt slut! Finns inte så mycket mer att säga förutom att man helt enkelt bara måste se den!

Veronika, Enebyberg
SÖN, 07 APR 2013
4.7
Toppenmusikal och toppenföreställning

Har inte sett denna tidigare och bara hört den amerikanska ljudinspelningen av musikalen. Även här var sånginsatserna inte lika bra som broadwayvarianten men det var det enda som håller denna musikalen från ett toppbetyg. Dansare, dekor och även musiken gör denna musikalen till ett måste om man skall till London och se på musikaler.

Roland, Trollhättan
SÖN, 24 MAR 2013
4.7
Wicked mars 2013

En något ny musikal för mig men överraskade stort. Välskriven och behandlar intressanta ämnen som kom fram bra i föreställningen. Snygg blandning av humor och allvar samt enastående musik. Är du musikalnybörjare är detta en föreställning som kommer att få dig fast!

Örjan, Älmhult
TIS, 19 MAR 2013
4.7
Passar väl för barn!

Vi åkte med vår 10-åriga dotter. Hon tyckte Wicked var jättebra, höjdpunkten på resan! Handlingen var mycket bra, både rolig, lite klurig och tankeväckande och gav anledningen till diskussioner efteråt. Passar väl för barn! Scener och kostymer var härliga. Den goa känslan satt kvar i många dagar!

Anna-Karin, Jönköping
TOR, 25 OKT 2012
4.7
Vacker sång!

Underbar föreställning med mycket vacker sång!
Lika smidigt som alltid att hämta de förbetalda biljetterna.

Erika, Ramlösa
TIS, 09 OKT 2012
4.7
Oslagbart!

Det bästa jag någonsin sett, inga undantag.
Det går inte att beskriva med ord, det är först när du sitter i salongen du upplever magin. Om du är i London och inte ser Wicked har du gjort en stor miss. Oslagbart!

Johanna, Lund
TOR, 30 AUG 2012
4.7
Mycket bra!

Wicked var en mycket bra och professionellt utförd föreställning som oftast när det gäller musikaler i London. Bra handling som bygger på historien om "Trollkarlen från Oz", jätteduktiga skådespelare med bra sångröster, vackra kläder och fantastisk scenografi.

Barbro , Uppsala
TOR, 23 AUG 2012
4.7
Riktigt bra!

Det var riktigt bra men det var oerhört varmt på teatern.

Solveig, Göteborg
ONS, 31 JUL 2013
4.7
"Vi är helnöjda! Fantastisk föreställning. Allt med de förköpta biljetterna funkade perfekt." Helen, Örebro "En fantastisk show! Hade man dessutom Trollkarlen från Oz ganska klart för sig blev det ännu bättre. Min 19-åriga systerdotter sa att det bara är Lion King som slår detta.."
Christina, Nyköping

"Kanonbra föreställning. Trots att man inte kände igen någon sång sedan tidigare var det mkt underhållande. Högt berättartempo och självironiska karaktärer. Rekommenderas!"
David, Stockholm

"Wicked är en fantastisk musikal. Musiken, storyn, allt! Går inte att hålla tårarna tillbaka. Se den!"

Alice

"Helt klart en sevärd musikal. Scendekoren var "outstanding" Vi hade biljetter långt bak på rad U, men såg förvånansvärt bra därifrån. Engelsmännen är duktiga på musikaler. Det är bara att ta emot och tacka för en bra föreställning."
Carina, Ytterby

"Musikalen var underbar! Jag hade redan läst boken och hört soundtracket och såg fram emot att se den, jag blev inte besviken. Det var magiskt! Verkligen något att rekommendera!"
Perla, Stockholm

"Första besöket i London för att gå på musikal för mig och min hustru, två stycken hanns med och Wicked var nummer två (Les Miserablés den första). Wicked är precis vad jag förväntat mig, bländande visuell och en blandning av humoristisk dialog och skådespeleri och fantastiska sångprestationer. Tiden flög iväg och när föreställningen var slut ville jag ha mera. Jag är fast, det kommer att bli fler besök i London med musikalbesök. Innan besöket i London sökte vi efter lämpliga musikaler att besöka, Les Miserables var enligt många det givna valet, men Wicked är enligt min mening ett mycket mer sevärt val. Wicked rekommenderar jag starkt."
Roger, Älvsjö

"Mycket bra framförande av artisterna på sång, musik och dans. Storyn var inte så bra och speciellt inte då man har filmen 'Trollkarlen från Oz' i minnet."
Linda, Göteborg

"Jag var lite rädd för att Wicked inte skulle orka leva upp till vad det fantastiska musiken på CDn utlovade men det behövde jag absolut inte oroa mig för, tvärtom! En fantastisk ensemble leverade en fest för både ögon och öron vilket gör att jag lätt kan rekommendera Wicked till barn och alla med barnasinnet kvar. Wicked är en perfekt familjemusikal (rek fr 8 år) och det finns mycket i Oz att fascineras av, framför allt för alla som någon gång har undrat över hur The Wicked Witch of the West, aka Elphaba, blev som hon blev. Måste ses!"
Johan, Solna

"Jag kunde musiken sedan innan, men jag visste inte hur historien gick utan hade bara gissat mig till bitar. Det var fantastiskt intressant och KUL att se och höra hur berättelsen började, utvecklades och avslutades. Och det var till och med bättre än vad jag hade förväntat mig. Den var rolig, djup, underhållande och lycklig. Och FANTASTISKA solonummer av Rachel Tucker som spelar Elphaba (Wicked Witch of the West). Jag fick gåshud på benen när hon avslutade "No good deed". Amazing!"
Jenny, Sundsvall

"Andra gången jag ser Wicked och den var lika bra denna gång. Alla som är med är helt grymma på sång, dans och performance! Värt varenda krona!!!"
Sarah, Strängnäs

"Fantastisk saga om "tiden före" trollkarlen från OZ. Härlig musik, många skratt o tårar ibland."
Yvonne, Göteborg

"En helt fantastisk föreställning med suveräna sång- och dansinsatser! Vi är mycket nöjda med både föreställningen och arrangemangen runt den."
Åse, Linköping

"Jag är en riktig nörd när det gäller musikaler och har därför sett rätt många. Jag började lyssna på musiken ur Wicked för ett par år sedan och förra sommaren så såg jag den i London (med biljetter bokade på londonmusikaler.se förstås :) ). Jag hade väldigt höga förväntningar eftersom jag älskade musiken och var därför rädd att jag skulle bli besviken. Det var ingen fara med det, Wicked är en fantastisk föreställning med riktigt duktiga artister, underbar musik och smart handling. Det är den bästa jag har sett så jag kan verkligen rekommendera den!"
Kristina, Kalmar

Wicked RecensionerWicked Recensioner

"Eight years in the West End would tire some musicals, but it's only matured Wicked into one of the country's strongest and most enduringly popular shows. Enlightening, hilarious, heartbreaking and suitably magical – if you haven't seen it yet, do"
Harper's Bazaar


Wicked PressmeddelandeWicked Pressmeddelande

GINA BECK AND MATT WILLIS TO JOIN WEST END HIT MUSICAL WICKED FROM MONDAY 12 DECEMBER 2011 DESMOND BARRIT RETURNS TO PLAY ‘THE WIZARD’ WICKED, the smash hit musical that tells the untold story of ...
Wicked Pressmeddelande Läs merLäs mer

 

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

Apollo Victoria Theatre
17 Wilton Road
London
SW1V 1LG

Föreställningsinfo

Kvällsföreställning
Monday to Saturday 7.30pm

Matiné
Wednesday and Saturday 2.30pm

Bokas från
2015-02-23

Bokas till
2016-04-30

Föreställningens längd:
2 hours 45 minutes

Vägbeskrivning
Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Närmaste tunnelbanestation: Victoria Station, utgång Wilton Rd (Victoria, District eller Circle Line). Teatern ligger mittemot stationen.

Se på en karta Se på en karta

scroll flags right
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen