Thriller Live

Thriller Live

på Lyric Theatre

Pris från 388 kr

Thriller - Live i London är den ultimata konsert hyllningen till The King of Pop - Michael Jackson! Biljetter till Thriller - Live köper du här!

Vad handlar föreställningen om?
Thriller - Live är en konsertupplevelse med häftiga multimedia-effekter och fantastisk koreografi, allt för att återuppliva Michael Jacksons banbrytande dans och karaktäristiska soud och största hits på scen igen. Föreställningen är en musikalisk resa och hyllning till Mr King of Pop! Michael Jacksons karriär sträckte sig över 40 år, från tiden med Jackson 5 till en otrolig solokarriär, och han har sålt över 750 miljoner album. Albummet Thriller är fortfarande världens mest sålda.

Vem passar denna musikal för?
Thriller - Live passar alla åldrar - Micheal Jackson fan eller ej! Under föreställningens ca 2 timmar och 20 minuter kommer du garanterat att sjunga med i de stora hitsen som; I Want You Back, I'll BeThere, Show You The Way To Go, Can You Feel It, Rock With You, She's Out Of My Life, Beat It, Billie Jean, Earth Song och självklart Thriller samt många, många fler!

Vilken plats ska jag välja i salongen?
De allra bästa platserna / biljetterna i teatern är på Stalls (parkett) eller Dress Circle (första balkong).
En generell regel - ju dyrare biljetter = desto bättre platser! 
Salongens rader är bokstaverade i bokstavsordning, d v s Row A (rad A) är närmast scenen/balkongräcket, Row B är rad 2 o s v. Själva stolarna är numrerade med 1 längst till vänster (om man står på scenen) och högsta siffran längst till höger på bänkraden. Vissa platser är markerade med R/V restricted view (bekränsad sikt) eller S/V side view (sido sikt), vilket innebär att platserna har delvis begränsad sikt, t ex av en pelare eller att platsen är långt ute på bänkraden. 

Andra musikaler i London som har musik skriven av världskända solister eller grupper:
The Lion King - Jersey Boys.

Fantastiskt 4.3

4.3 Betyg från 80 kundrecensioner
I`ll just love it

Såg Thriller för andra gången, lika bra nu !
Skulle kunna se den igen, fantastiska dansare och sångare.
Allt det plus musiken så klart, så man kan inte sitta still i stolen och man kan inte låta bli att sjunga med :)
Helst hade man vilja stå upp hela tiden och dansat med :)

Agneta, Mölndal
MÅN, 11 NOV 2013
4.3
Barnen tyckte det var underbart!

Det var en magisk upplevelse! Våra barn tyckte det var underbart. Det är andra gången vi ser den och den var lika fantastisk den här gången.

Helene, Rättvik
TIS, 27 NOV 2012
4.3
Proffsiga sångare/dansare

Otroligt bra! Första delen något sömnig men i andra delen var det drag från början till slut!!! Mycket proffsiga sångare/dansare. Min 9-åring som var med tyckte att det var sisådär men jag som är uppvuxen med MJ:s musik vill bara se den igen! Och biljetterna låg där i ett fack och väntade på oss när vi kom så det fungerade också utmärkt.

Ulrika, Svärtinge
ONS, 21 NOV 2012
4.3
MJ's musikaliska resa!

Vilken bra musikal! Thriller förmedlar Michael Jacksons musikaliska resa med början redan från Jackson 5. Riktigt bra sångare, dansade och en jättehäftig show rakt igenom. Bäst var helt klart den unga killen som sjöng och såg ut precis som en ung Michael. Riktigt bra sång och dansnummer med Michaels mest kända hits från nu och då. Definitivt ingen vanlig musikal med handling som musiken är knuten kring, utan en musikalisk resa genom Michaels karriär - en bra hyllning till Mr POP. Lättsamt och hög nivå rakt igenom showen. Passar gammal som ung!

Jenny, Karlskrona
ONS, 21 NOV 2012
4.3
Rekommenderas!

Mycket trevlig familjeföreställning som verkligen rekommenderas. Sonen som är 13 år var supernöjd!! Duktiga sångare och dansare. Hoppas Musicalen kommer till Sverige också. Lyrics theatre var mysig. Bra med bar och wc på varje våning. Ett tips: ta med öronproppar. Ljudet är stundtals mkt högt!

Helén, Stockholm
SÖN, 11 NOV 2012
4.3
Underbar!

Helt underbar musikal med suverän sång och dans!

Per, Örkelljunga
MÅN, 05 NOV 2012
4.3
Fantastisk upplevelse!

En helt igenom fantastisk upplevelse. Då jag inte tog chansen att se Michael Jackson live, så är nog den här musicalen det närmaste man kan komma!
Sången, dansen allt blev ett minne för livet.

Marianne, Sundsvall
TOR, 01 NOV 2012
4.3
En 10 poängare!

Thriller live är väl värd att se. Det var så nära en Michel Jacksson konsert man kunde komma. Ljudet helt perfekt nästan exakt som originalet. Bandet, sångarna och dansarna likaså en 10 poängare.

Bo, Gävle
SÖN, 15 JUL 2012
4.3
Varma rekommendationer!

Bokning och betalning fungerade smidigt. När vi kom till teatern låg våra biletter och väntade på oss. Det var en mycket trevlig föreställning. Akt 1 var något seg men i andra akten blev det mera drag, då även publiken blev delaktig. Artisterna var mycket proffsiga! Kan varmt rekommendera detta!

Lena, Stockholm
TIS, 27 NOV 2012
4.3
En enastående föreställning!

Thriller - Live är en enastående föreställning. Sång, dans, scenografi - allt är spektakulärt. Vi var en vuxen och två barn på 12 och 13 år, och vi alla uppskattade showen mycket!

Thomas, Malmö
ONS, 21 NOV 2012
4.3
Suverän show!

Vi tyckte det var en suverän show. Mycket proffsig. Den tog sig mer i andra akten då alla låtarna kändes igen av barnen. Alla stod upp o sjöng med o dansade. Supernöjda!!! Smidig bokning hemifrån o ett bra pris.

Camilla, Halmstad
FRE, 02 NOV 2012
4.3
Supershow!

Supershow, full fart med fantastisk musik och dans, artisterna fyllde upp rummet efter Michael Jackson, hela salongen gungade !!

Lars, Kalmar
ONS, 17 OKT 2012
4.3
Musikresa!

Thriller är en musikal som har allt! Suverän dans, sång, musik och framförallt en historia om King of Pop, Michael Jackson! Musikalen är en musikresa genom hans liv från barn till vuxen där de mest kända låtarna framförs med en suverän koreografi baserat på hans musikvideos. För alla dans och popintresserade är musikalen en hit!

Camilla, Eskilstuna
ONS, 03 OKT 2012
4.3
Thriling thriller

Hög kvantitet rakt igenom. Mycket bra vokalister och mycket bra dans! Motsvarar mer än väl mina förväntningar på denna show.

Mats, Falun
MÅN, 03 MAR 2014
4.3
Toppen show

Riktig bra musikael med duktiga dansare o artister!

Knut, Örebro
FRE, 21 FEB 2014
4.3
Överlag en sevärd musikal

Första akten lite seg, mest pga några, för mig, okända låtar från MJ's tidiga karriär. Något nummer kändes också som utfyllnad då publiken skulle vara med. Andra akten mer fart med de senare hitsen, mer fart på publiken. Överlag en sevärd musikal, betyg: 3+ av 5.

Elisabeth, Månkarbo
ONS, 21 NOV 2012
4.3
En toppenkväll!

Thriller var en riktigt bra musikal, vi hämtade ut våra biljetter 30 min. innan den började och allt fungerade utmärkt. Ett stort tack till Lene som hjälpte mig att boka bra platser. Föreställningen var väldigt bra och artisterna toppen både när det gällde dans och sång, en toppenkväll med andra ord.

Gun, Linköping
MÅN, 01 OKT 2012
4.3
Toppenkväll

Vi hade en oförglömlig kväll hela familjen. Barnen (10 och 13) var mycket negativa innan och undrade varför de var tvungna att följa med på "teater". Nu efteråt är detta deras nummer 1 av allt vi gjorde i London. Klart sevärd för alla åldrar.

Maria, Fotskäl
ONS, 02 JUL 2014
4.3
Värt att se!

Mycket bra med massa känsla då man känner igen musiken och gärna vill sjunga med. Spelar nog ingen roll om man är ett fan av jackson, det är värt att se ändå och jag tycker platserna var perrfekta. Dress Circle främre raden.

Marjam, Jönköping
FRE, 25 APR 2014
4.3
Strålande upplevelse!

Vilka dansare! Vilken musik! En höjdarföreställning tyckte både farmor och 10-årigt barnbarn!

Maria, Ellös
SÖN, 16 FEB 2014
4.3
Toppen Thriller live

Snabbt det gick hämta biljetter !
Toppenbra kväll med thriller !!
Duktiga dansare!
Min Mamma o dotter blev riktigt nöjda !!

Jonas, Örebro
MÅN, 10 FEB 2014
4.3
Kanonkul

Intresseväckande

Peter, Kungsbacka
FRE, 31 JAN 2014
4.3
Fantastiskt och över våran förväntan!!

Otroligt duktiga sångare och dansare! Showen var upplagt på ett väldigt bra sätt!
Alla var så snygga och dansade otroligt bra, de fick även med publiken på ett grymt sätt och jag kom på mig själv av att jag bara satt och log under hela konserten!
Sångarna var något av det yttersta. Och blandningen av allt ifrån en liten kille på 10 år till vuxna män och kvinnor som delade på sången.
Det var magiskt!!

Denna skall rekomenderas till alla!!!

Isabelle, Sundbyberg
MÅN, 20 JAN 2014
4.3
Wow

Superbra föreställning vi är så nöjda :) en fantastisk härlig känsla när hela salongen står upp och dansar till Billy Jean ...wow ...så duktiga artister :) är så nöjd med att vi förbokade & betalade ...så enkelt innan vi åkte ...kommer jag att göra fler gånger ...vi gled förbi kön och sparade massor av tid :)))))

Anne-charlotte, Mantorp
ONS, 15 JAN 2014
4.3
Thriller Live, absolutely fantastic!!

En fantastiskt bra musical, dansare och sångare i världsklass. Vi var helt hänförda! Gå och se den!

Lena, Linköping
ONS, 08 JAN 2014
4.3
Dåliga skådisar och falsk sång

Vi var 5 i olika åldrar som såg Thriller. Alla tyckte den var usel och likaså de som satt runt oss. Välj vilken annan musikal som helst även om ni är Jacksonfans - inte värt tiden och pengarna tyvärr.

Marie, Lidingö
ONS, 01 JAN 2014
4.3
Helt OK

Svårt att matcha originalet, sången var OK men inte mer. Absolut inte falskt, men ni förstår vad jag menar. Boka inte längst upp (balcony) vilket vi gjorde, du tappar kontakten med scenen. Ungefär som att sitta längst upp på Globen, om du nu någonsin gjort det...Bokningen fungerade perfekt, rekommenderas!

Bengt, Märsta
MÅN, 30 DEC 2013
4.3
Thriller Live

Bra! Bättre! Bäst,
Jag har sett denna föreställning två gånger nu och ser gärna den en tredje gång!!!

Dag, Värmdö
TIS, 17 DEC 2013
4.3
Fullt ös i två timmar!

Fantastisk show med dräktiga dansare och suveräna sångare. Fartiga nummer blandade med en del lugna och rörande nummer. Vår 12-åriga sonen älskade musikalen!

Christina, Sollentuna
ONS, 11 DEC 2013
4.3
Bra show.

Fantastisk start, sen lite väl souligt, helt enormt bra i andra akten, speciellt slutet. Köpte platser som INTE kallades restricted view. På biljetten stod restricted view. Dåligt!! Gick inte att byta. Fullsatt.

Christer, Malmö
TIS, 10 DEC 2013
4.3

Thriller Live RecensionerThriller Live Recensioner

"Dance routines, featuring daring leaps from an on-stage bridge, break-dancing, and, yes, the moonwalk, are spectacular."
The Daily Telegraph


 

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

Lyric Theatre
29 Shaftesbury Avenue
London
W1D 7ES

Föreställningsinfo

Kvällsföreställning
Tisdag till fredag kl 19.30 Lördag kl 20.00 Söndag kl 19.30

Matiné
Lördag kl 16.00, söndag kl 15.30

Bokas från
2014-07-22

Bokas till
2015-04-19

Föreställningens längd:
2 timmar 20 minuter

Vägbeskrivning
Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Närmaste tunnelbanestation: Piccadilly Circus, utgång Shaftesbury Avenue (Bakerloo eller Piccadilly Line). 5 minuters promenad.

Se på en karta Se på en karta

Ticmate
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen