Disney's The Lion King - London

Disney's The Lion King - London

på Lyceum Theatre

Pris från 641 kr

Se Disney’s fantastiska animerade familjefilm Lejonkungen som musikal i London! Musikalen The Lion King, med musik av Elton John, är en av de mest spektakulära shower som någonsin gjorts i eller utanför London. 

Höjdpunkter:
* Förboka biljetter till denna otroligt populära musikal
* Välj dina egna platser
* Njut av Elton Johns musik
* Upplev Julie Taymors rosade scenografi
* Njut av en prisbelönt musikal - för hela familjen

Vad handlar Lejonkungen om?
När den unga lejonprinsen Simba föds förlorar Simbas elaka farbror Scar förstaplatsen i kön till kungatronen. Scar smider planer om att döda både Simba och hans far, King Mufasa, och därefter utse sig själv till kung. Simba överlever, men luras att tro att hans pappa dog på grund av honom, och han bestämmer sig för att fly landet...

Det är en hänförande, färgstark och helt underbar musikal, och definitivt en av de mest populära föreställningarna i London och New York just nu.

Upplev savannen live på teaterscenen i Londons West End! Välkända sånger i The Lion King inkluderar bl. a "Circle of Life", "Hakuna Matata" och "Can You Feel the Love Tonight".

Visste du detta om The Lion King?
Musikalen hade världspremiär i London i oktober 1999 och har sedan dess satts upp i många storstäder runt om i världen. Musikalen har vunnit inte mindre än sex Tony Awards på Broadway i New York, fått en Evening Standard-utmärkelse för årets teaterevenemang och nominerats till inte mindre än åtta Olivier-utmärkelser! 

Andra musikaler i London för hela familjen: Mamma Mia - Billy Elliot 

Andra musikaler i London baserade på stora filmsuccéer: Billy Elliot -  Kalle och Chokladfabriken

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.

Vem kan se Lejonkungen?
Musikalen The Lion King passar alla åldrar, ung som gammal, och är särskilt populär bland barnfamiljer - en riktig familjemusikal! Rekommenderad ålder från 6 år. Barn under 3 år får inte se musikalen. 

Hur lång är föreställningen?
Showens längd ca 2 timmar 45 minuter, inklusive paus. 

Vilka ingår i teamet bakom The Lion King?
Text och musik av Tim Rice och Elton John. Julie Taymor regisserar denna musikalversion av den omåttligt populära Disney-filmen The Lion King. Julie Taymor har som första kvinnan någonsin, vunnit en Tony Award för bästa regi av en musikal.

Viktig information:
- Stroboskopljus används flera gånger under föreställningen.

Fantastiskt 4.6

4.6 Betyg från 112 kundrecensioner
Se den, så fin

Helt klart sevärd. Fungerade jätte bra med biljetterna, inga köer.

Monica, Södra sandby
TIS, 18 AUG 2015
4.6
Strålande!

Ett måste, vilken upplevelse!

Goran, Lund
TIS, 28 JUL 2015
4.6
jätteroligt!

Jättebra skådespeleri från zazu och scar!
Det bästa med musikalen var den visuella upplevelsen, tycker jag. Jätteroligt att de hade ordnat så bra med dräkter och kulisser.
Det ända som var lite sämre var manuset. Det kändes som de pumpade fram de viktiga konversationerna/meningarna ibland, bara föra att de var tvungna att va med för storyn.
Allt som allt, jättebra.

Martin, Örebro
FRE, 24 JUL 2015
4.6
En upplevelse!

Fantastiskt! Var där med min son på 13 år, Kan rekommendera Matine. Professionella artister och fantastiska kostymer koreografi!

Pernille, Saltsjö-boo
TOR, 09 JUL 2015
4.6
Makalös!

Jag kommer aldrig någonsin att se något liknande igen. Scenografin är oerhört genomtänkt och harmoniserar med dräkter på ett fantastiskt sätt. Musiken, skådespeleriet, dräkter och scenografi bildar en helhet som är mer än en musikal. Jag rekommenderar föreställningen till alla åldrar (och lägg några kronor extra så ni får riktigt bra platser, det gjorde vi, och det är värt det).

Lilibet, Finspång
FRE, 26 JUN 2015
4.6
Häftigt

En mycket vacker föreställning med otrolig kostymering. Mycket bra dansare och sångare.

Ingalill, Bandhagen
ONS, 24 JUN 2015
4.6
Best ever!

Vi har varit på väldigt många musikaler och The Lion King slår allt med hästlängder! Helt fantastiska kostymer, kulisser, scenografi, sång och dans! Kan helt klart se den fler gånger! :-)

Birgitta, Västerås
SÖN, 21 JUN 2015
4.6
En upplevelse!

Allt var perfekt från början till slut. En fantastisk teater och en enormt bra föreställning. Kan verkligen rekommenderas.

Britt-marie, Hisings kärra
TIS, 24 MAR 2015
4.6
Fantastisk show

Underbar show - fantastiska kostymer och uppbyggnad av scenen - skickligt manus men framförallt underbara artister. Rekommenderas starkt!

Staffan, Stockholm
MÅN, 16 MAR 2015
4.6
Fantastisk show

Underbar show - fantastiska kostymer och uppbyggnad av scenen - skickligt manus men framförallt underbara artister. Rekommenderas starkt!

Staffan, Stockholm
MÅN, 16 MAR 2015
4.6
Wow!

En fantastiskt vacker föreställning som passar lika bra för vuxna som barn. Resans höjdpunkt!

Helene, Södertälje
FRE, 27 FEB 2015
4.6
Mycket bra

Vi i familjen tyckte att föreställningen var mycket bra. Fantasifull och bra musik. Det enda nackdelen var att fåtöljerna på teatern var så nedsuttna att man fick träsmak i baken.

Mycket bra artister och musik.

Christer, Ljungby
MÅN, 20 OKT 2014
4.6
Fantastisk musikal

Fantastiska kläder, härlig musik, snygga artister, duktiga barn. Helt enkelt enastående, dessutom rolig :)

Eva, Onsala
TIS, 14 OKT 2014
4.6
Man blir glad och underhållen av Lejonkungen!

Det är alltid kul att gå på teater men att göra det i London är något extra! Det är en totoalupplevelse på många plan. Lejonkungen är en i förväg känd historia mycket skickligt berättad i denna föreställening och kostymerna slår allt jag tidigare sett! Musiken, skriven av Sir Elton John är mycket bra och framförs av skickliga musiker! Också inlevelsen i djurens rörelsemönster är jättebra. Berättelsen går helt ut i publiken, det går inte att värja sig! Ja, man blir kär i Lejonkungen!

Cecilia, Vällingby
ONS, 16 JUL 2014
4.6
Tomas Östhammar

Mycket bra musikal, rekommenderas varmt!

Tomas, Östhammar
TIS, 01 JUL 2014
4.6
Trevlig familjemusikal

Fantastiska dräkter i härliga färger. Mycket bra dans och sång. En underhållande musikal för både liten och stor. Vi hade en trevlig mor och dotter upplevelse.

Monica, Rimforsa
FRE, 27 JUN 2014
4.6
Visuell musikshow

Dans och visualiseringen var trevlig och bra. Trevlig scenshow. Musikupplevelsen var med några få undantag ganska ordinär.

Dan-anders, V. frölunda
TOR, 12 JUN 2014
4.6
underbar scenografi!

Det är inte ofta nuförtiden som en föreställning görs helt analog, utan digitala lösningar eller atora bildskärmar. Men Lion King gör just det. Med sinnrikt uttänkt scenografi förs handlingen framåt och vi är alla en del av det - circle of Life!

Johanna, Skyttorp
FRE, 23 MAJ 2014
4.6
Fantastisk föreställning

Önskar att så många barn som möjligt fick se denna föreställning. Fantastisk scenografi och duktiga skådespelare.

Ingela, Göteborg
TIS, 15 APR 2014
4.6
The lion king

Fantastisk senografi, med fantastiska sångare som framförde en tight föreställning. Med skratt gråt och jubel.

Patrik, Halmstad
MÅN, 07 APR 2014
4.6
The Lion King

En underbar föreställning med fantastiska kreationer! Såg den med mitt 13-åriga barnbarn!

Helen, Växjö
MÅN, 07 APR 2014
4.6
Fantastiskt

Det var en fantastisk upplevelse. Handlingen kan man ju sedan tidigare, har sett Disney filmen tillsammans med mina barn för några år sedan. Det var väldigt bra skådespelare rakt igenom hela föreställningen och fantastiska sångröster. Mycket vacker teaterlokal också. Har bara gott att säga!

Helene, Grästorp
TOR, 03 APR 2014
4.6
Ett mästerverk!

The Lion King är verkligen en upplevelse och Musikalen för stora som små. En story som är ganska känd, fantastisk musik med kända låtar av Elton John som lämnar ingen oberörd och som man nynnar dagar efteråt.. Men den största upplevelsen var nog koreografin och scenografin.. vi befinner oss helt trovärdigt mitt på den afrikanska savannen och i djungeln, människor rör sig imponerande som riktiga djur, inklusive The Big Five; klippor tornas upp och försvinner mitt i scenen, floden som simuleras, oraklet som förtrollar med sin sång på swahili (tror jag), man sugs liksom in i atmosfären och denna ljus- och ljudsymfoni.. det är The Lion King i London.

Gabriella, Nyköping
TOR, 13 MAR 2014
4.6
Totalt överväldigad

Det var nästN en chock när föreställningen gick igång med full kraft. Musiken, färgprakten och kostymeringen. Applåderna rungade och plötsligt var det paus. Andra akten var lika engagerande och konsumerade oss helt. Ett besök i en musikalisk afrikansk savann fyller hela ens insida med enorma bilder och välbehagliga ljud.

Juhani, Västerås
FRE, 07 MAR 2014
4.6
Såå bra!

Underbara kostymer, fantastisk sång och en totalupplevelse som slår det mesta.

Susanne, Tystberga
MÅN, 03 MAR 2014
4.6
Väl värt besöket!

Väldigt sent gör våra tre barn men de höll sig vakna nästan hela föreställningen. En av sönerna (9 år) sa att lion king var det bästa på resan.

Caroline, Stockholm
SÖN, 02 MAR 2014
4.6
Fantastiskt!

Här finns verkligen något för alla. Fantastisk scenografi och kostymer, låtar man känner igen, skickliga dansare och skådespelare och ett samspel med publiken. Vi var två vuxna och två äldre tonåringar som såg föreställningen och alla var lika nöjda!

Åsa, Vintrosa
TIS, 25 FEB 2014
4.6
Lion King

Lion King tog oss till Afrika! Fantastisk scen med alla djur! Sången var något svag, men helheten var ändå väldigt bra!! Vid bokningen hade jag önskat bättre översikt över platserna. Svårt att veta om man skulle få bra platser. Vi valde stalls i mitten ganska långt bak. Vi såg väldigt bra!

Maria, Träslövsläge
LÖR, 22 FEB 2014
4.6
Lejonkungen

Fantastisk föreställning! Väldigt kreativ dekor, bra dansare och fantastisk sång.

Lotta, Västra frölunda
MÅN, 17 FEB 2014
4.6
Super bra

Man kan inte annat än hänföras av storyn, musiken och scenkläderna och så klart de underbara karaktärerna som interagerar med publiken ....det var andra gången jag såg den....den blir inte sämre....kanonbra för alla åldrar

Birgitta, Romelanda
LÖR, 15 FEB 2014
4.6

Disney's The Lion King - London RecensionerDisney's The Lion King - London Recensioner

"You hope all nights in the theatre will be like this!"
The Daily Mail


"It lights up the West End with a blaze of fabulous imagination"
Evening Standard


 

4.6

Fantastiskt 4.6

Betyg från 112 kundrecensioner

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

Lyceum Theatre
21 Wellington Street
London
WC2E 7RQ

Föreställningsinfo

Kvällsföreställning
Tisdag till lördag kl 19.30

Matiné
Onsdag,lördag och söndag kl 14.30

Bokas från
2015-11-26

Bokas till
2016-07-03

Föreställningens längd:
2 timmar 45 minuter

Vägbeskrivning


Ta Piccadilly Line till Covent Garden Station. 10 minuters promenad till teatern.

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen