The Bodyguard

The Bodyguard

på 111 NOT IN USE

Pris från 633 kr

Se The Bodyguard på Adelphi Theatre i London West End! Bodyguard, the musical, har världspremiär i London november 2012 och spås att bli en mega-hit! Boka dina biljetter redan nu, till The Bodyguard i London West End!

Musikalen The Bodyguard är naturligtvis baserad på den mycket populära Hollywood-filmen från 1992 med samma namn, där vi såg Kevin Costner och Whitney Houston i huvudrollerna.

Den tidigare Secret Service agenten Frank Farmer (Lloyd Owen) anställs som livvakt för att skydda superstjärnan Rachel Marron (Heather Headley) från en okänd förföljare.

Intrigerna tätnar, spänningen stiger, kärleken spirar…

Denna romantiska thriller inkluderar mängder av Whitney Houston's största hits, inklusive 'Queen of the Night', 'So Emotional', 'One Moment in Time', 'Saving All My Love', 'I'm Your Baby Tonight', 'Run to You', 'I Have Nothing', 'How Will I Know', 'I Wanna Dance With Somebody' samt en av de största balladerna genom tiderna - 'I Will Always Love You'.

Fantastiskt 4.3

4.3 Betyg från 17 kundrecensioner
Enastående musikal !!!!!!

Fantastiska sångare man ryser från den första tonen till de sista jag ville inte att det skulle ta slut.
Hon som sjunger huvudrollen funderar man om det är en klonad Whitney och hennes syster som sjunger i handlingen ojoj gå och hör den och upplev den ingen kan bli besviken

Carina, Västerås
TIS, 11 MAR 2014
4.3
En av de bättre musikaler jag sett

Handlingen är ingen överraskning för den som har sett filmen. Alla moment i filmen finns inte med så klart, men tillräckligt för att man ska känna igen sig. Mycket avancerat och påkostat scenbygge. Bra sångerskor + sångare. Helt ok sikt trots att vi satt på andra ballkong. En mycket trevlig upplevelse.

Peter, Västerås
TOR, 22 MAJ 2014
4.3
The Bodyguard

Bra att vi hade sett filmen innan....men handlingen är inte helt lika förstås.

Åsa, Västerås
TOR, 30 JAN 2014
4.3
Kanonbra

En helt fantastisk föreställning som får publiken att stå upp i bänkraderna och dansa och jubla. De har på ett alldeles lysande sätt vävt in flera av Whitney Hustons största hits i musikalen, alla sånger för verkligen handlingen framåt. Hela ensambeln känns trovärdiga i sina roller och man vill bara ha mer, mer, MER!!!! Musikalen är definitivt värt ett besök om man är i London och tyckte om filmen The Bodyguard.

Jill, Sundbyberg
LÖR, 04 JAN 2014
4.3
VÄRD EN RESA I SIG

The Bodyguard är helt klart en favoritfilm & jag var först skeptisk till att gå på musikalen då jag var övertygad om att jag skulle bli besviken. Jag har varit på en hel del musikaler & har därför väldigt höga förväntningar på kvalitén men att jag skulle bli såhär överväldigad trodde jag aldrig. Helt klart det bästa jag sett!! Har redan börjat planera en resa dit med min mamma för att gå på den snart igen. Den är verkligen värd en resa i sig & jag är helt övertygad om att jag kommer se denna många gånger igen. HELT FANTASTISK!

Andreas, Borås
TIS, 26 NOV 2013
4.3
Bra musikal!

Blev rekommenderad att gå på The Bodyguard av en arbetskollega. Föreställningen motsvarade mina förväntningar med bra musik, skådespelare, dansare och en välkänd handling från filmen. Även min annars så musikalmotvillige make tyckte om föreställningen.

Susanne, Älvsjö
TIS, 29 OKT 2013
4.3
Omdömme

Riktigt bra miljö i kombination med artister och musik. Sångrösten hos Rachel går inte att skilja från Whitney H
/Ulf

Ulf, Älvängen
TIS, 22 OKT 2013
4.3
Helt underbar!!"

Har nu sett denna 2 gånger och den är helt fantastisk!! Får jag tillfälle så kommer jag att se den igen!! Säger bara gåshud från början till slut + några tårar !!!

Madeleine, Uppsala
LÖR, 27 JUL 2013
4.3
Magiskt!!!!

Absolut det bästa jag sett. "Ståpäls" och tårar i ögonen under hela musikalen . Den ska ses igen i juli när vi är där igen.

Madeleine, Uppsala
TIS, 11 JUN 2013
4.3
Härliga musikalartister

Väl värd sina pengar men ingen kan ju sjunga som Whitney Jouston.

Christina, Vaxholm
TIS, 14 MAJ 2013
4.3
En härlig stund!

Underbar sång, bra scenografi och en härlig lovestory som kändes äkta ända upp på översta läktaren!

Marie, Partille
TIS, 26 MAR 2013
4.3
Bra!

Bra ljus ocj ljud, kändes intimt, som att man kom nära. Alla kulisser var väl inte lika bra, några kändes löjliga, men allt som allt var musikalen sann mot filmen. Och jag tycker att de sjöng bra, speciellt den kvinnliga huvudrollsinnehavaren, och sonen! Roligt när barn får ta sån plats och möjlighet att vara med och sjunga!

Sara, Varberg
ONS, 19 DEC 2012
4.3
Älskar filmen

Musicalen var en kopia av filmen, musiken var helt fantastisk och låtarna en kopia.

Ing-marie, Varberg
TIS, 04 DEC 2012
4.3
Fantastiska skådespelare .

Vacker sång och medryckande handling. Jag tror nog det är lättare att följa om man sett filmen men förtär mycket prat också. Stående ovationer när vi va där och fantastiskt extranummer där publiken fortfarande stod upp och sjöng med. Se den.

Berit, Abbekås
TIS, 04 DEC 2012
4.3
Bäst jag sett

En fantastisk musikal med underbar musik. Rekommenderar den varmt till er som besöker London.

Lennart, Hägersten
MÅN, 03 DEC 2012
4.3
Kanonbra

Sång, skådespelare allt var bra. Jättebra effekter, med ljud och bakgrundsbilder.

Lotta, Järbo
TOR, 29 NOV 2012
4.3
Spar dina pengar

Detta var en slakt på Whitney Houstons låtar. Sångarna klarade inte av att sjunga dessa låtar vilket förstörde dem i stället. Stel regi och iscensättning. Se något annat i stället!

Åsa, Stockholm
LÖR, 22 DEC 2012
4.3

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

111 NOT IN USE
409-412 Strand
London
WC2R 0NS

Föreställningsinfo

Kvällsföreställning
måndag till lördag 19.30

Matiné
onsdag & lördag 15.00

Bokas från
2014-08-25

Bokas till
2014-08-29

Föreställningens längd:
2 hours 30 minutes

Vägbeskrivning
Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Närmaste tunnelbanestation: Charing Cross Station, utgång The Strand (Bakerloo/Northern Line). 5 minuters promenad till teatern.

Se på en karta Se på en karta

scroll flags right
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen