Stomp

Stomp

på Ambassadors Theatre

Pris från 408 kr

Spara over 68% på Stomp biljettpris på torsdagar!

Stomp
är ingen traditionell musikal utan mer av en street show! 100 min färgsprakande ren energi. 

Efter sina otroliga framgångar på Roundhouse och Sadler's Wells fyller nu denna fantastiska uppsättning salongen på The Ambassadors Theatre i London. 

I den här unika, prisbelönta föreställningen, som har fängslat publiken världen över, skapas musik av vardagliga ting. Stomp är teater, dans, komedi och slagverk i ett och Stomp förvandlar virrvarret i stadens brus till en källa till smittande rytmer och under!

STOMP MÅSTE UPPLEVAS!

OBS! Hög ljudnivå!

Fantastiskt 4.5

4.5 Betyg från 34 kundrecensioner
Vilket gäng!

Överträffade våra förväntningar!

Mayra, Stockholm
TOR, 06 MAR 2014
4.5
Fantastiska Stomp!

Härligt, galet, rytmiskt och roligt! Värt varenda pund. Se dem!

Helen, Lidingö
TIS, 04 MAR 2014
4.5
stomp-bra

en kul o annorlunda föreställning!
mycket rytmer blandat med humor av väldigt duktiga människor
roligt att dom har tilldelats olika roller i föreställningen,med den fumliga ,stirriga ,duktiga osv karaktärerna

Carina, Vällingby
TOR, 19 DEC 2013
4.5
Stomp

Kan verkligen rekommendera denna föreställning. Den är något utöver om du gillar rytmer av olika slag. De är fantastiska och ger en show utan dess like!

Annika, Skövde
SÖN, 15 DEC 2013
4.5
Terrific!

En hel fantastisk kväll på drygt 1 1/2 timmar. Rytmen sitter kvar i timmar och dagar. Terrific!

Andreas, Halmstad
ONS, 27 NOV 2013
4.5
Mycket underhållande

Rekommenderas varmt, fantastiskt duktiga aktörer enda minuset trångt mellan stolsraderna om man är lång.

Joakim, Karlshamn
TOR, 21 NOV 2013
4.5
Underbart, roligt och medryckande!

Både jag och min 11-åriga dotter tyckte att Stomp var helt fantastisk! Härligt musikalisk och väldigt rolig. Vi skrattade så tårarna rann. Kan verkligen rekommenderas.

Malin, Vega
SÖN, 10 NOV 2013
4.5
Imponerande!

Hela familjen med två tonårskillar var på Stomp, och alla var lika imponerade! Vilken kreativitet, och dessutom humor! Var orolig för högt ljud, men det var ingen fara trots att vi satt nästan längst fram.
Ett tips är att sitta lite längre bak, man ser inte vad som händer nere på golv-nivå (fast det störde inte så mycket).

Liselott, Sundbyberg
ONS, 06 NOV 2013
4.5
Fantastisk!

Bästa vi sett, så rolig, annorlunda och medryckande! Klart värt ett besök!

Marianne, Karlstad
ONS, 06 NOV 2013
4.5
Otroligt rolig

Sonen skrattade till sig ett astmaanfall, så rolig tyckte han den var. Jag var där med mina två barn på 8 och 10 år och den var perfekt för oss alla och totalt befriad ifrån samtal så oavsett vilket språk du talar så förstår du hela vägen.

Maria, Västerhaninge
TOR, 24 OKT 2013
4.5
En föreställning som passar de allra flesta

En fantastiskt rolig och medryckande föreställning! Med enkla medel och med otrolig skicklighet kan de skapa musik, dans och rytm av nästan allt! Verkligen värt ett besök!

Helena, Malmköping
MÅN, 12 AUG 2013
4.5
Superbra!

Full fart från början till slutet !
Väldigt samspelta.
Se den !

Jörgen, Luleå
ONS, 17 JUL 2013
4.5
Se Stomp!

En överraskande och annorlunda föreställning, jag gick därifrån med ett leende på läpparna. Mycket sevärt!

Kerstin, Växjö
MÅN, 01 JUL 2013
4.5
Fantastisk och humoristisk föreställning

Det var en fantastisk föreställning med mycket humor, glädja och hårt arbete. Det var kul att se. Enda sordinen var att de som arbetetde på teatern så ut som om det skulle döda dem att le. Det såg ut som om de hatade sitt jobb och de var ganska otrevliga.

Jessika, Norrköping
TOR, 20 JUN 2013
4.5
Mycket, mycket bra!!!

Väl värt pengarna, fantastisk show och dessutom kul!

Anne, Västra frölunda
TIS, 11 JUN 2013
4.5
Annorlunda

Annorlunda med bara slagverk, pinnar, tunnor, bildäck, tändare mm. Skickligt genomfört med humor - utan ett enda ord! Londons minsta teater. Sitt på balkong annars får du ont i nacken.

Mats, Alingsås
TOR, 06 JUN 2013
4.5
Superföreställning

Stomp är något av det bästa och roligaste jag sett på länge, trots att inte ett enda ord yttras på hela tiden. Vilken rytm, känsla och samstämmighet.

Inger, Halmstadd
TOR, 16 MAJ 2013
4.5
SANSLÖST!

Sanslöst bra! Riktigt ös - och dessutom roligt! Rekommenderas verkligen! : )

Birgitta, Stockholm
TOR, 09 MAJ 2013
4.5
Liknar inget annat!

Gå och se denna musikal! En otrolig musikupplevelse som dessutom är rolig!

Lena, Onsala
ONS, 08 MAJ 2013
4.5
Kanon!

En riktig Ägd föreställning hur bra som helst! Se den!

Inga-lill, Örsundsbro
FRE, 03 MAJ 2013
4.5
Stomp - ett måste

Vi var helt fascinerade av denna föreställning som framfördes utan ett enda ord, bara ljud o kroppsspråk. Ett tips, ta med öronproppar för mot slutet var volymen stark!

Gunilla, Mariefred
MÅN, 29 APR 2013
4.5
Något helt annorlunda!

För någon som är van vid operor och musikaler var detta nått helt annorlunda. Det var dock jätte häftigt och sjukt imponerande. Att se denna i kombination med t.ex Wicked kommer göra er London resa hur häftig som helst!

Veronika, Enebyberg
SÖN, 07 APR 2013
4.5
Medryckande föreställning

Trevligt och medryckande. Lite för högt ibland, men annars allt ok. Kul också med unga i publiken som lever med och deltager i föreställningen. Såg STOMP i Göteborg för ca 15 år sedan och det var lika bra då som nu.

Jan, Vadstena
MÅN, 18 MAR 2013
4.5
Imponerande!!!

En helt fantastisk show med mycket humor, bra "musik" och imponerande "dans"!
Bland det bästa jag har upplevt!
Rekommenderas varmt!!!

Anders, Sala
LÖR, 02 MAR 2013
4.5
Bra - men mycket ljud!

"Stomp" var en fanatstisk upplevelse, men man måste vara beredd på att ljudnivån är hög. Vi satt på tredje rad på läktaren, men stundtals var ljudet väl högt. Min 10-äriga son klagade emellanåt och undrade när det skulle ta slut. De som uppträder är dock otroligt skickliga och man imponerades av deras skicklighe, musikalitet och samspel.
Om man har barn som ännu nte kan engelska så är detta dock ett bra alternativ till andra engelsktalande musikaler.

Eva, Lund
MÅN, 25 FEB 2013
4.5
Imponerande!

Väldigt roligt och imponerad blir man av deras rytmkänsla och hur uppfinningsrika dom är. Rekommenderas!

Philip, Linkoping
MÅN, 14 JAN 2013
4.5
Riktigt bra men trångt för benen

Mycket roligt, och förvånande att de lyckas få ljud i alla dessa redskap. Bra tempo och jätteduktiga skådespelare. Dock var utrymmet för benen det sämsta jag varit med om. I och för sig är jag 1,90 men det var väldigt trångt.

Mikael, Stockholm
MÅN, 07 JAN 2013
4.5
Suuuuperbra!

Jättecool föreställning! Rytm, duktiga aktörer och ett inslag av humor! Vi är supernöjda!

Åsa, Skövde
TIS, 18 DEC 2012
4.5
Rekommenderas varmt!

Mycket sevärd, annorlunda, medryckande föreställning! Perfekt att ta med barn. Rekommenderas varmt!

Marie, Smålandsstenar
ONS, 28 NOV 2012
4.5
Helt okej!

Det var smidigt och väl fungerande att köpa biljetter till musikalen via nätet på Londonmusikaler.se = rekomenderas. Biljetterna fanns att hämta i kassan på teatern.
Själva uppsättningen "Stomp" var ok men gav inga bestående intryck. Jag hade personligen önskat att det var lite mer "show" över det hela. Knappt ett danssteg eller ord uttalades utan hela föreställningen bestod av att man gjorde "musik" via allt möjligt utom instrument t ex vaskar, sopkvastar, hinkar, rör, tändsticksaskar mm.. ja, de var skickliga och teatern var liten och intim men som sagt lite mer dans och sång hade förbättrat intrycket för mig o min familj åtminstone (vi hade två barn 10 o 12 år gamla med).

Charlotte, Veberöd
ONS, 28 NOV 2012
4.5
"Vi hade bokat till en torsdag i mars. Stomp, det skulle vara någon som spelade på grytlock, tja varför inte? Inte helt full av förväntan gick vi till teatern och hade fått kanonbiljetter på andra raden. När det väl drog igång, så kunde vi inte sitta stilla, någon av oss i familjen. Jag har sett Lejonkungen, Cats och Phantom. Detta var ingat av dessa, eller ens i närheten, det var en show som var så mycket bättre... WOW, vilket riv. Humoristiskt, fartfyllt och musikaliskt på en och samma gång. Ska man se EN musikal i livet - se STOMP. Dock vill jag rekommendera att man sitter uppe på läktaren, inte på golvet prcis framför scenen!"
Robert, Helsingborg

"Mycket underhållande, häftig föreställning med duktiga och roliga musiker/dansare. De klarar av att skapa medryckande takt och musik med alla möjliga tänkbara föremål, till och med cigarett tändare. Passar alla åldrar! Rekommenderas varmt!"
Andrea, Mölndal

"STOMP är en fantastiskt medryckande och rolig show, rekommenderar den till 100%. Flera i sällskapet tyckte det var den bästa scen show dom sett."
Magnus, Göteborg

"Helt fantastisk föreställning med suveräna och samspelta aktörer, som verkligen bjöd på sig själva och skojade med varandra och oss. Jag säger bara, se den!"
Gerd, Jönköping

"Det här är en höjdare. Det är mer av en performance än en musikal med oerhört duktiga artister som kan få rytmiska ljud på vad som helst (lock, stavar, sopkvastar, burkar, papperskorgar osv). Dessutom en hel del humor, som också uppskattades mycket av våra barnbarn, 14 och 16 år. Några kunskaper i engelska behövs inte, eftersom det inte förekommer några som helst repliker." Bengt, Uppsala

"En humoristisk och taktfull musikal, där man ser hur mycket vi kan förmedla med vårt kroppspråk och ansiktsuttryck, utan att säga ett knyst. Väldigt sevärd, bättre än Thriller enligt mig."
Anna, Österbymo

"Hela familjen tyckte Stomp var toppen, både underhållande och roligt. Båda döttrarna (13 och 11 år) satt som tända ljus hela tiden. Definitivt ett minne för livet vid deras första Londonbesök. Föräldrarna såg Stomp i New York härom året och imponerades, och detta var fullt i klass med den föreställningen."
Martin, Enskede

Stomp RecensionerStomp Recensioner

"This unique percussion and dance show has evolved over the last 11 years from humble street theatre in Brighton into a worldwide, multimedia sensation"
The Stage


"Pure Stage Magic"
Sunday Telegraph


"Entrancing, Exhilarating...Terrific"
The Independent


 

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

Ambassadors Theatre
West Street
London
WC2H 9ND

Föreställningsinfo

Kvällsföreställning
Monday, Thursday, Friday and Saturday 8pm

Matiné
Thursday and Saturday, 3pm, Sunday 3pm and 6pm.

Bokas från
2014-10-02

Bokas till
2015-12-20

Föreställningens längd:
1 hour 40 minutes

Vägbeskrivning
Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Närmaste tunnelbanestation: Leicester Square Station (Piccadilly eller Northern Line). 5 minuters promenad till teatern.

Se på en karta Se på en karta

scroll flags right
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen