Ragtime

Ragtime

på Charing Cross Theatre

Pris från 538 kr

Det är början av 1900-talet i New York. En epok exploderar. Ett sekel snurrar. Och människor dansar till rytmen av Ragtime-musik.

Höjdpunkter:
- Njut av den prisbelönta musikalen Ragtime
- Välj dina egna platser
- Lyssna på musik med cakewalks, gospel & ragtime

Njut av Ragtime the Musical
Thom Sutherland regisserar denna nyproduktion av Lynn Ahrens, Stephen Flaherty och Terrence McNally flerfaldigt Tony Award-belönade musikal Ragtime.

Ragtime är baserad på en roman av E.L. Doctorow och väver samman historien om tre grupper människor i Amerika; Coalhouse Walker Jr, en Harlem-musiker; en mor med sin vita medelklassfamilj i New Rochelle; samt Tateh, en judisk invandrare som har kommit till Amerika tillsammans med sin dotter, fylld av drömmen om ett nytt liv.

Deras fiktiva liv blir dramatiskt sammanflätade med varandra, liksom med historiska personligheter som Harry Houdini, Booker T. Washington, JP Morgan och Henry Ford.

1998 fick Ragtime hela 12 Tony Award-nomineringar, musikalen vann fyra av dessa, inklusive bästa manus av Terrence McNally och bästa originalmusik av Lynn Ahrens och Stephen Flaherty.

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.

 

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

Charing Cross Theatre
The Arches, Villiers Street
London
WC2N 6NL

Föreställningsinfo

Bokas från
2016-12-05

Bokas till
2016-12-10

Föreställningens längd:

Vägbeskrivning


Charing Cross Station (Northern/Bakerloo Line). 5 minuters promenad till teatern.

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen