Les Miserables

Les Miserables

på Queen's Theatre

Pris från 412 kr

Les Miserables hade premiär i London redan 1985. Denna världsberömda musikal bara måste upplevas och här kan du köpa biljetter med rabatt!

Les Miserables har utan tvekan blivit världens mest populära musikal och har setts av över 50 miljoner människor världen över, i 38 länder och på 21 språk. Från den firade premiären i London i oktober 1985 fångade den här uppsättningen omedelbart teaterbesökarnas fantasi och entusiasm. Musikalen utspelar sig i 1800-talets Frankrike, och den dramatiska musiken består av låtar som ”On My Own”, ”One Day More” och ”Do You Hear The People Sing?”.

Det har gjorts ljudupptagningar av Les Miserables 31 gånger, inklusive det flerfaldigt platinabelönade albumet från London-uppsättningen och den Grammy Award-belönade Broadway-upptagningen och de kompletta symfonialbumen. Videon från galakonserten vid Royal Albert Halls tionde årsdag har sålts i över en miljon exemplar i hela världen, vilket gör den till en av de bäst säljande musikalvideorna i Storbritannien.

Cameron Mackintosh-/Royal Shakespeare Company-produktionen av ”LES MISERABLES” av Alain Boublil och Claude-Michel Schönberg baseras på Victor Hugos roman, och innehåller texter av Herbert Kretzmer och musik av Claude-Michel Schönberg, med originaltext av Alain Boublil och extramaterial av James Fenton. ”LES MISERABLES” har omarbetats och regisserats av Trevor Nunn och John Caird.

”LES MISERABLES” blev den första fullskaliga musikalen från väst att spelas i Kina på engelska när den hade premiär för en begränsad spelperiod på Shanghai Grand Theatre i juni 2002, där den sålde fulla hus och fick ett överväldigande mottagande. Planerna på att producera en uppsättning på kinesiska av Les Miserables i en specialbyggd teater är långt framskridna.

Andra klassiska musikaler som spelas i London nu: Phantom of the Opera

Fantastiskt 4.8

4.8 Betyg från 27 kundrecensioner
Fantastisk!

De sjöng underbart, varje person passsade otroligt bra i sina roller. Två av rollerna (bla fantiné) var ersatta med ersättare, men det gjorde ingenting. Eponine hade en otrolig röst! Barnet som spelade Gavroche var också exeptionellt bra.
En föreställning som verkligen berörde. Det är ingen munter tillställning ska man vara förberedd på, men fantastisk.

Maria, Västerhaninge
MÅN, 24 FEB 2014
4.8
fantastiskt

this was really great you could understand it , i Think most ages could get somthing from this

Laura, Alvhem
TIS, 11 NOV 2014
4.8
Toppen!

Bra lokal, bra ljud. Lagom ljudnivå. Fint spelat av orkester. Duktiga aktörer. Bra röster. Trevlig personal. Underbar musikal!

Nina, Linköping
MÅN, 14 JUL 2014
4.8
Underbara röster

Det låter klyschigt att säga att det var det bästa jag sett, men så var det. Rösterna vara fantastiska och sånginsatserna underbara! En föreställning som var magisk!

Caroline, Stockholm
TIS, 17 JUN 2014
4.8
Les Miserables

Att få se Les Miserables för första gången så var det den bästa upplevelsen jag har varit med om.
Det var väldigt bra och roligt på samma gång och jag kommer vilja se den igen.
personligt betyg 10/10

Nicklas, Linköping
TOR, 22 MAJ 2014
4.8
Makalös

Min fru fick en underbar upplevelse på sin 60 årsdag , med helt fantastiska aktörer, som gav allt för att vi skulle få en underbar upplevese. Vilken vacker teater, med maffiga kristallkronor!! Rekommenderar verkligen denna föreställning.

Lars-erik, Skärplinge
SÖN, 23 MAR 2014
4.8
grym musikal upplevelse

Helt fantastiskt bra upplevelse, grymma sångare, en helt underbar scen med fina kulisser o en mycket spännande och lätt förstålig handling. Detta är nog musikalernas musikal iaf i london. .
Ska ni kolla musikal så välj denna!

Henrik, Stenungsund
TIS, 24 DEC 2013
4.8
Gå och se den!

Vi kan varmt rekommendera Les Miserable. Det var en fantastisk föreställning och vi hade jättefina platser. Det fungerade jättebra att boka biljetter via Londonmusikaler.se och det var enkelt att hämta biljetterna innan föreställningen.

Marie, Uppsala
TOR, 07 NOV 2013
4.8
FANTASTISK!!!!

Satt under hela föreställningen med gåshud, helt otroligt duktiga artister vilka talanger!!

Liselotte, Oslo
MÅN, 07 OKT 2013
4.8
Musikalen tyckte jag jättebra om

Är djupt imponerad över huvudpersonernas röstomfång, musiken i stort och sättet de med enkelhet men så tydligt åskådliggjorde händelserna. Tycker även vi hade väldigt bra platser, i mitten på rad två. samt med vilken smidighet det gick att få ut biljetterna även om bekräftelsen var på svenska. Man kunde känt viss oro över det.
Norrahammar

Viktoria, Norrahammar
LÖR, 05 OKT 2013
4.8
Bäst sång och berättelse.

Har varit i London en vecka och sett 5 musikaler. Les Miserables var bäst. Bäst sångkvalite, humor samt stark berättelse.

Mats, Alingsås
TOR, 06 JUN 2013
4.8
Jag såg Le mis i London 1993 och det glömmer jag aldrig.

Min dröm är att kunna bjuda min man på en Londonresa med denna musikal inräknat när han fyller 40 nästa år. Han älskar musiken och avundas mig som har sett den. Helt klart suverän från början till slut.

Åsa, Bromölla
LÖR, 04 MAJ 2013
4.8
Fantastiska soloinsatser - men ingen sammanhållen föreställning

Musik och sång var fantastiskt bra - men ingen sammanhållen föreställning. Solister stod själva på scenen och drog av solo utan sammanhang i dekor och historia. Det hade gått att göra sammanhanget mycket mer intressant - nu såg man mest rök och lite pinnstolar - mer hade man tänkt sig i en professionell föreställning. Jag hade bästa plats!

Anita, Glommen
TOR, 02 MAJ 2013
4.8
Mkt bra!

Helt suveränt. Tyvärr lite för liten orkester. hade en jättebra plats på rad 7 på första balkong.

John, Tyresö
TIS, 16 APR 2013
4.8
Fantastiskt bra!

Det blir inte bättre än så här!
Hela familjen skulle gärna se den snart igen..."One more time"

Elizabeth, Vänersborg
LÖR, 06 APR 2013
4.8
Highlight på resan!

Jag hade sett denna föreställning en gång förut och hade nu med mig två vänner som aldrig tidigare varit på musikal. De tyckte att det var resans highlight. Jag kände mig extra nöjd för att de var så nöjda. Den sista stjärnan håller jag inne med eftersom både Jean Valjean och Fantine spelades av inhoppare som inte riktigt nådde upp till samma nivå som de som spelade t.ex. Javert och Eponine. Kan varmt rekommendera denna föreställning. Den är mycket bra både musikaliskt och visuellt.

Johanna, Västerås
SÖN, 03 MAR 2013
4.8
En fantastisk upplevelse!!

Jag och min dotter Malin tyckte att musikalen var helt fantastisk. Orkestern spelade helt suveränt och skådespelarna/sångarna spelade och sjöng otroligt bra. Vi satt allra längst fram i mitten, vilket gjorde upplevelsen extra bra! Smidigt att boka biljetter via nätet för att vara garanterad en bra plats.
Vi är mycket nöjda!
Vänliga hälsningar från Lena och Malin Vadsten i Halmstad.

Lena, Halmstad
TOR, 21 FEB 2013
4.8
Storartad föreställning!

Underbara sångare och härlig musik, utmärkt skådespeleri. Dödstyst i salongen i en publik med alla åldrar och människotyper. Bara på slutet hörs ganska många gråta tyst över denna gripande och tidlösa berättelse om de fattigast och förtrycktas hårda liv och små chanser till ett bättre liv. En upplevelse utöver det vanliga.

Ulrika, Stockholm
SÖN, 27 JAN 2013
4.8
Lär er berättelsen i förväg

Min nya favoritmusikal, berörande historia och otrolig musik. Jag satt näst längst fram och blir sällan berörd till glädjetårar men det blev jag nu. Lär er berättelsen i förväg är mitt förslag så ni kan koncentrera er på att lyssna och njuta.

Rebecka, Huddinge
TIS, 27 NOV 2012
4.8
En perfekt kväll!

Det va en perfekt kväll! Otroliga artister. Trots att vi bokade 4 dagar innan så fick vi platser på första rad.

Perka, Stockholm
TIS, 13 NOV 2012
4.8
Det är inte för inte , som Les Miserable blivit en långkörare

25 år är inte att förakta i jämförelse med Phantom of the Opera. Musicalen är en fantastisk upplevelse som escalerar ödesmättat i andra akten. Musiken är fantastisk men inget som kanske fastnar, och som man går och nynnar på. Temat griper med sina djupa och burleskhumoristiska inslag, i en tid av misär och samhällsomstörtande verksamhet. I ett dåtidens Europa, som påminner oss om vad som försigår i vissa länder utanför dagens Europa. Ni som har er engelska uppdaterad och något över det genomsnittliga har mycket stort nöje av denna föreställning. En fantastisk ensemble med hög internationell standard och bra tempo på föreställningen

Christer, Södertälje
TOR, 01 NOV 2012
4.8
Les Miserables

En makalös föreställning!

Anders, Grundsund
ONS, 03 OKT 2012
4.8
Helt Underbart!

Vi satt väldigt långt fram och kunde se skådespelarna, helt otroligt att dom fortfarande efter så många år kan spela med en sådan inlevelse.

Monika, Stockholm
MÅN, 01 OKT 2012
4.8
Bra!

Det var en mycket bra föreställning med bra artister och en fantastisk scenografi.

Per, Lund
LÖR, 01 SEP 2012
4.8
Fantastisk föreställning!!

Det bästa jag sett! Skulle kunna se om den i morgon. Både dottern 16 år och jag är mycket nöjda. Fantastiska sångarinsatser och skådespeleri. Lätt att följa med i historien. Vi hade bra platser som beställts genom Londonbiljett, det fungerade bra att hämta ut dem på teatern.

Maria, Umeå
LÖR, 18 AUG 2012
4.8
Strålande!

Strålande föreställning och ett utmärkt program gjorde detta till en mycket minnesvärd kväll.

Sven, Karlskrona
TOR, 19 JUL 2012
4.8
Vad jag tyckte om musikalen Les Misérables

Jag tycker att föreställningen är en otroligt upplevelse, den är helt fantastisk! Allt de gör på scenen är så otroligt proffesionellt!! Helt otroligt! Det var andra gången jag såg Les Misérables och den blir bara bättre och bättre. Den har just nu slutat gått på Broadway i New York och därför tycker jag att fler människor borde se den innan den kanske lägger ner i London också! Det är alltså ett måste!!! Även för de som kanske inte är så intresserad i musikalens underbara värld

Oscar, Stockholm
ONS, 01 JUN 2011
4.8

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

Queen's Theatre
51 Shaftesbury Avenue
London
W1D 6BA

Föreställningsinfo

Kvällsföreställning
Monday to Saturday 7:30 PM.

Matiné
Wednesday and Saturday 2:30 PM

Bokas från
2015-03-27

Bokas till
2015-09-26

Föreställningens längd:
3 hours

Vägbeskrivning
Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Närmaste tunnelbanestation: Piccadilly Circus, uppgång Shaftesbury Ave. (Bakerloo eller Piccadilly Line). 5 minuters promenad till teatern.

Se på en karta Se på en karta

scroll flags right
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen