Kinky Boots

Kinky Boots

på Adelphi Theatre

Pris från 337 kr

Lyckopillret och Broadway-musikalen Kinky Boots har spelat för fulla hus i London ända sedan West End-premiären 2015! Denna glada musikaliska (och högklackade) hyllning till vänskapen, med svängiga låtar av ingen mindre än popikonen Cyndi Lauper, ger dig tron att du kan förändra världen, bara du ändrar dig själv!

Höjdpunkter:
- Boka biljetter till denna hjärtevärmande musikal
- Välj dina egna platser
- Upplev musik av popikonen Cyndi Laupers

Vad handlar Kinky Boots om?
Musikalen är inspirerad av verkliga händelser och baseras på en bok av Harvey Fierstein. Berättelsen tar oss med från en herrskofabrik i Northampton, hela vägen till den glamorösa catwalken i Milano.

Charlie Price kämpar för att leva upp till sin fars förväntningar att driva familjeföretaget Price & Sons vidare. När fabrikens framtid hänger i en skör tråd, kommer en hjälpande hand i form av den osannolika men spektakulära Lola, en fantastisk artist i behov av ett par nya stilettos...

Hur får jag mina biljetter? 
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern. Vem passar föreställningen för? 
Kinky Boots tilltalar en bred publik och rekommenderas från 10 år och uppåt. Barn under 4 år får inte följa med. Hur lång är föreställningen? 
2 timmar och 25 minuter, inklusive paus. 

Vilka ingår i teamet bakom Kinky Boots? 
Bok av Harvey Fierstein. Regi och koreografi av tvåfaldigt Tony Award-belönade Jerry Mitchell (Legally Blonde, Hairspray). Musikalen har prisats med inte mindre än sex Broadway Tony Awards, inklusive bästa musikal, bästa musik och bästa koreografi.

Fantastiskt 5.0

5.0 Betyg från 4 kundrecensioner
Över förväntan!

Rolig och rapp föreställning som framkallade många skratt!

Katrin, Stockholm
ONS, 17 AUG 2016
5.0
Över förväntan!

Rolig och rapp föreställning som framkallade många skratt!

Katrin, Stockholm
ONS, 17 AUG 2016
5.0
Färgglad show med viktigt budskap!

Vi visste inte vad vi skulle vänta oss men detta är en lättsam och humoristisk show med ett nog så viktigt budskap! Imponerande artister som sprider glädje med sin färgsprakande uppvisning! Vi är riktigt nöjda! Bokningen via londonmusikaler.se fungerade som alltid perfekt!

Hannah
MÅN, 13 JUN 2016
5.0
Bästa musikalen på länge. Bra musik, handling, scenografi och kläder (boots). Många skratt och härlig känsla. Gick därifrån helnöjd.

Ingrid, Stockholm
ONS, 25 NOV 2015
5.0

Kinky Boots RecensionerKinky Boots Recensioner

"An absolute hoot of a show - total box office family entertainment"
The Times


 

5.0

Fantastiskt 5.0

Betyg från 4 kundrecensioner

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

Adelphi Theatre
409-412 Strand
London
WC2R 0NS

Föreställningsinfo

Bokas från
2017-09-22

Bokas till
2018-03-24

Föreställningens längd:
2 h 25 min

Vägbeskrivning


Närmaste tunnelbanestation: Covent Garden (Piccadilly Line), Charing Cross (Northern och Bakerloo Line), Embankment (District och Circle Line).

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen