Ghost The Musical

Ghost The Musical

på Piccadilly Theatre

Pris från 813 kr

Se den fantastiska musikalen GHOST som är baserad på den prisbelönta filmen med samma namn! Köp biljetter till Ghost The Musical i London här!

Musikalen är baserad på den Oscar belönade filmen av Bruce Joel Rubin, där Patrick Swayze, Whoopi Goldberg och Demi Moore hade huvudrollerna. Sommaren 2011 hade äntligen denna underbara musikal premiär i London West End på Piccadilly Theatre!

Ghost är en tidlös historia om kärlekens enorma makt, där vi finner Sam fångad som ett spöke mellan denna värld och nästa. Genom ett något tvivelaktigt medium försöker Sam kommunicera med sin älskade flickvän Molly, för att försöka skydda henne mot den man som bragte honom om livet.

Bruce Joel Rubin's prisbelönta filmmanus har anpassats till denna lyckade scenversion med en berg och dalbana av romantik, drama och spänning. Den vackra musiken och texterna är skrivna av den Grammy vinnande legenden Dave Stewart (Eurythmics) och Glen Ballard (upphovsmannen till Michael Jackson's "Man In The Mirror") och innehåller självklart den oförglömliga "Unchained Melody".

I regi av den prisbelönta Matthew Warchus, med design av Rob Howell och med exceptionellt vackra sceneffekter av Paul Kieve (illusionist till "Harry Potter and the Prisoner of Azkaban") - Ghost kommer att bjuda på en magisk spirituell afton.

Läs mer om Ghost The Musical på Broadway i New York! 

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

Piccadilly Theatre
16 Denman Street
London
W1D 7DY

Föreställningsinfo

Kvällsföreställning
Monday to Saturday 7.30 pm

Matiné
Thursday and Saturday 2.30 pm

Bokas från
2011-06-24

Bokas till
2012-10-06

Föreställningens längd:
2 hours 30 minutes

Vägbeskrivning


Närmaste tunnelbanestation: Piccadilly Circus, utgång Shaftesbury Avenue (Bakerloo/Piccadilly Line). 5 minuters promenad till teatern.

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen