Charlie and the Chocolate Factory

Charlie and the Chocolate Factory

på Theatre Royal Drury Lane

Pris från 675 kr

Musikalen Charlie and The Chocolate Factory (Kalle och Chokladfabriken ) har sin efterlängtade premiär i Londons West End våren 2013!

Träffa Kalle , Willy Wonka och de andra filurerna i Chokladfabriken på Theatre Royal Drury Lane i London! Boka dina biljetter online – enkelt, säkert och smidigt!

Roald Dahls härligt smakfulla, lite mörka berättelse om unga Charlie (Kalle) Bucket och den mystiska chokladkonditorn Willy Wonka kommer till liv i en helt ny West End musikal, regisserad av Oscar-vinnaren Sam Mendes .

När Charlie vinner en gyllene biljett till den märkliga och underbara Wonkas Chokladfabrik, får han sin livs chans att smaska på sötsaker han alltid drömt om. Men bakom fabrikens grindar upptäcker de fem lyckliga vinnarna att allt inte är så sött som det verkar…

Förutom regissör Sam Mendes står en stark produktionsgrupp bakom denna musikal, vars historia har fascinerat världen i mer än 50 år, och som 2005 filmatiserades med Johhny Depp huvudrollen som Willy Wonka.

Denna trädgård av choklad, med en armé av ekorrar och udda Oompa-Loompas måste bara upplevas! Se Charlie and The Chocolate Factory the musical i London - en musikal som är fylld av choklad för alla sinnen!

Fantastiskt 4.5

4.5 Betyg från 13 kundrecensioner
Kalle i Chokladfabriken - sååå bra!

Vi var så glada att vi valde just denna musikal! Vi kan filmen utantill och var nyfikna hur allt skulle "lösas" på scenen och blev både glatt överraskade och imponerade! Kan verkligen rekommenderas (vi var 55, 16 och 13 år).

Anna
SÖN, 07 AUG 2016
4.5
Toppen med barn

Såg den med min 10-åring, som tyckte den var toppen - trots att engelskan inte är flytande hängde hon med i handlingen eftersom hon sett filmen innan.

Carina
ONS, 25 MAJ 2016
4.5
Helt klart sevärd!

Fantastiska skådespelare med underbara röster. Men bäst var ändå scenografin, super coolt och snyggt. Fick översätta lite åt nioåringen så hen skulle hänga med då storyn inte är helt samma som filmen och boken, men barnet var toppen-nöjd ändå!

Helena, Vadstena
MÅN, 14 MAR 2016
4.5
Bra med barn

Gick med min 7-åring. Han kan inte engelska så jag fick hjälpa till att översätta lite grann. Men i och med att han sett filmen flera gånger och att vi har läst boken så kunde han hänga med riktigt bra. Showen är väldigt bra även för vuxna.

David, Saltsjö-duvnäs
MÅN, 25 JAN 2016
4.5
Fantastic

Marvelous entertaining for the entire family.

Nina, Upplands väsby
MÅN, 18 JAN 2016
4.5
Magisk!

Det var en helt magisk föreställning! Jag rekommenderar denna till stora som små. En av de bästa upplevelserna vi hade i London.
Rekommenderar att ni tar med er egen dryck och godis/snacks för det vart dyrt inne på teatern.
Biljetterna var dock värt var enda krona!

Jessica, Nödinge
TIS, 04 AUG 2015
4.5
Kanonbra!!!

Första akten var lite seg. Andra akten var helt fantastisk. Bra skådespelare och en fantastisk scenografi. Väljer man att sitta på balkongen ska man inte vara höjdrädd. Jättehögt upp och man får gå i trappor hela vägen upp.

Irene, Oxie
MÅN, 22 JUN 2015
4.5
Toppen familjemusikal.

Bra musikal som vi såg med familjens 10 och 12 åringar. De gillade allt. Bra föreställning med häftiga effekter.

Kristin, Nyköping
ONS, 08 APR 2015
4.5
Toppen!

Vi var och såg Charlie and Chocolate Factory med två 11-åringar. Vi var lite oroliga att de skulle bli trötta men dom tyckte den var helt fantastisk och orkade med hela föreställningen. Perfekt val för oss!

Lena, Vällingby
MÅN, 20 OKT 2014
4.5
Charlie and the Chocolate Factory

Efter en lite seg första akt så kommer en andra akt som är fantastisk. Full fart och mycket bra musik. Otroligt roliga kostymer och fascinerande hur man lyckats iscensätta många klurigheter ifrån boken. Vi gick därifrån med ett leende på läpparna!

Per, Karlshamn
MÅN, 02 JUN 2014
4.5
Charlie and the Chocalate Factory London 2014

Fint iscensatt musikal med fantastiskt duktiga artister (speciellt barnen)! Scenerna var fint gjorda och musiken bra. Min 11-åriga dotter och jag njöt till fullo. Kan varmt rekommendera denna musikal!

Madeleine, Kristianstad
TIS, 04 MAR 2014
4.5
Fantastisk familjeföreställning

Bland det bästa jag sett.
Helt undebara skådespelande barn och vuxna.
Fantastiska scenlösningar.

Sofia, Sävedalen
TIS, 14 JAN 2014
4.5
en underbar framställning

Underbar sång, fantastisk scenbearbetning, up-to-date med nutidens teknik och ändå i gammaldags historisk stil. Fint skådespeleri och helt enkelt en härlig upplevelse. Flera platser har begränsad utsikt över scenen. På förhand var det inte lätt att förstå vilka. Vi såg det väsentliga och hade en härlig kväll:)

Anne louise, Kävlinge
ONS, 30 OKT 2013
4.5

 

4.5

Fantastiskt 4.5

Betyg från 13 kundrecensioner

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

Theatre Royal Drury Lane
Catherine Street
London
WC2B 5JF

Föreställningsinfo

Kvällsföreställning
Måndag till lördag 19.30

Matiné
Onsdag och lördag 14.30

Bokas från
2017-01-04

Bokas till
2017-01-06

Föreställningens längd:
2 hours 30 minutes

Vägbeskrivning


Närmaste tunnelbanestation Covent Garden eller Holborn. Teaterns entré är på Catherine Street!

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen