Billy Elliot

Billy Elliot

på Victoria Palace Theatre

Pris från 605 kr

Billy Elliot är en rolig och hjärtevärmande hyllning till en ung pojkes dröm om att dansa, insvept i en gripande berättelse om triumf över motgångar. Säkra dina platser genom att förboka biljetter hemifrån!

Höjdpunkter:
- Boka biljetter på nätet
- Välj dina egna platser
- Upplev en musikal för hela familjen
- Njut av musik av Elton John och fantastisk dans
- Spara på biljettpriset måndag till torsdag

Vad handlar Billy Elliot om?
Handlingen utspelar sig i ett traditionellt gruvsamhälle i nordöstra England, där en ung pojke vid namn Billy Elliot drömmer att dansa. Det är en rolig, varm och uppiggande hyllning till en ung pojkes dröm, i en gripande berättelse om att övervinna motgångar.

Denna briljanta musikaluppsättning, som hade premiär 2005, är en omarbetning av en av världens mest älskade brittiska filmer under det senaste århundradet. Den ursprungliga berättelsen fångade världens hjärtan och sinnen när filmen gick upp på bio i oktober 2000. Den gripande filmen nominerades till tre Oscar och 13 Bafta-utmärkelser och slog publikrekord i hela världen. 


Andra musikaler i London för hela familjen: Lejonkungen - Mamma Mia

Andra musikaler i London baserade på filmsuccéer:
Kalle och chokladfabrikenLejonkungen

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.


Vem passar föreställningen för?
Billy Elliot är en musikal för alla åldrar, unga och gamla. Föreställningen rekommenderas från 12 år på grund av stötande och grovt språk samt våldsamma scener. Föreställningen är dock tillåten för barn från 7 år, barn under 16 år måste ha sällskap med en vuxen.

Hur lång är föreställningen?
Föreställningens längd ca 3 timmar, inklusive paus.

Vilka ingår i teamet bakom Billy Elliot?
Filmen som är skriven av Lee Hall, regisserad av Stephen Daldry och koreograferad av Peter Darling har utvecklats för scenen av samma kreativa team. Filmmusiken har komponerats av musiklegenden Sir Elton John, de senaste 30 årens mest hyllade brittiska sångare och låtskrivare.

Fantastiskt 4.6

4.6 Betyg från 46 kundrecensioner
En underbar föreställning

En underbar föreställning, både med humor och allvar. Fantastisk prestation av den unge huvudrollsinnehavaren. Toppen att köpa biljetter hemifrån, fungerar utmärkt som alltid.

Aina, Helsingborg
SÖN, 10 JAN 2016
4.6
Billy Elliot

En fantastisk upplevelse. Om jag förstår saken rätt var han som spelade Billy bara 12 år gammal. Vad kommer det att bli av detta barn? Vi är stumma av beundran .Mycket hög klass även på vuxna skådespelare.
Vad beträffar hela musicalen var det lite svårt att förstå allt, pga dialekt
Lite svårt att se hela scenen från rad 2 stall, och kallt i salongen.
Ett stort tack för en underbar upplevelse. .

Ewa, Lidingö
LÖR, 19 DEC 2015
4.6
Glädjefull dansföreställning

Mycket bra helhet i föreställnigen. Den unge Billy, den till en början oförstående pappan och händelsutvecklingen därefter gör det till en helgjuten upplevelse som jag blev glad över.

Den unga pojken som spelade Billy var helt fantastisk.

Jan, Uddevalla
MÅN, 23 NOV 2015
4.6
Härlig föreställning Billy Elliot

Barnen och de vuxna var jättebra dansare och skådespelare! Bra handling. Teatern var fin och vi såg och hörde perfekt, trots att vi satt på andra balkong. Hela vår familj (2 vuxna och 2 tonårsflickor) tyckte att föreställningen var jättebra.

Camilla, Uppsala
FRE, 17 APR 2015
4.6
Fantastisk!

Även om du inte är dansintresserad, så är denna en hit. Handling, sång och dans i toppklass. Storyn berör. Imponerande huvudrollsinnehavare, 12 år och glimrande steppare, bra balettdansare och ok sångare!

Thomas, Helsingborg
SÖN, 22 FEB 2015
4.6
Fantastisk föreställning!

Gripande, underhållande och en underbar story. Vilka dansare och sångare!!!

Annika, Torshälla
SÖN, 25 JAN 2015
4.6
Starkt!

En stark berättelse med fantastiska aktörer. Framförallt barnens insatser bör nämnas, dels förstås Billys, men också Michael, hans bäste vän. Otroligt duktiga dansare båda två, och jag kan inte annat än se en ljus framtid för dess pojkar i den här branschen.

Jenny, Mölndal
MÅN, 07 JUL 2014
4.6
En fantastisk föreställning

Musicalen Billy Elliot är sevärd för alla i åldrarna 10 - 100 år. Den värme, sång och dans som visas, tar andan ur åskådaren och ingen går oberörd därifrån.

Lennart, Örebro
LÖR, 28 JUN 2014
4.6
Rörande

En oemotståndlig Billy Elliot! Fantasifull, rörande och verkligt sevärd!

Yvonne, Malmö
LÖR, 28 JUN 2014
4.6
stor besvikelse!

Stor besvikelse! Brittisk buskis m plumpa skämt. Mycket rumpor. Amatörmässiga insatser av sångsolister, kör o dansensemble. Liten scen, halvdan scenografi, koreografi o dekor. Sliten salong. Högt biljettpris som inte motsvarade upplevelsen. Behållningen var de dansande barnen. Synd att flickorna inte fick dansa vackert utan att de skulle framstå som lantlollor. De två pojkarnas dans var behållningen, särskilt deras duett i klänning. Historien bättre tolkad i filmen.

Jenny, Visby
MÅN, 23 JUN 2014
4.6
otroligt bra dansaktörer och musik.

har sett filmen 2 gånger och dom är lite olika men föreställningen var toppen.

Henrik, Karlstad
ONS, 28 MAJ 2014
4.6
Mer än sevärd

Enastående prestation av alla. Roligt, tänkvärt och gripande men mest njutbart. Helt underbart framträdande av alla inblandade. Köp biljetter, njut.

Hans, Lindome
MÅN, 19 MAJ 2014
4.6
Billy Elliot en upplevelse

Fantastisk föreställning och en fantastisk dansprestation av huvudrollsinnehavaren, definitivt värd ett besök!

Michael, Bromma
SÖN, 04 MAJ 2014
4.6
Billy Elliot

Riktigt bra musikal. Helt fantastiska barn som var med. En härlig upplevelse med mycket bra musikallåtar. Se den!

Malin, Göteborg
SÖN, 16 FEB 2014
4.6
Fantastiskt!

Jag hade förväntat mig att den skulle vara bra då jag läst många bra recensioner men det här var ju sinnessjukt bra! Kommer på delad förstaplats med Londons Lion King på min lista över favoritmusikaler. Barnskådespelarna är superbra och VILKA DANSNUMMER! Handlingen är jättefin och bra också. Något som är värt att nämna som faktiskt var på MINUSSIDAN var det väldigt smala benutrymme man fick i grand circle, kan vara värt att betala lite extra för att sitta på åtminstone första balkongen, det verkade rymligare där.

Emma, Karlstad
SÖN, 19 JAN 2014
4.6
Lika bra som filmen

... fast live är ändå något extra. Kanske det bästa vi sett. En tydlig berättelse. Underfundig. Fantastiskt agerat av både barn och vuxna. Vi vill om möjligt se den en gång till. Inte förvånad över affischer på stan som sa att den flera år vunnit omröstning som Londons bästa musikal

Björn, Söderhamn
LÖR, 28 DEC 2013
4.6
Spännande, välgjort och bra

Jag och familjen (fru och 16-årig dotter) var där, och vi gillade Billy Elliot. Det var många pampiga "massscener" och med bra skådespelare och dansnummer. Jag hade sett filmen tidigare, och helt ärligt gillade jag kanske den mer, men ändå var musikalen klart sevärd och kan rekommenderas.

Christian, Nissafors
ONS, 06 NOV 2013
4.6
Superbt dansframträdande

Alla som sett den underbara filmen med samma namn kommer njuta av denna föreställningen. Det enda som var mindre bra var en del av musikarrangemanget som stundtals var för tamt för att man skulle känna samhörighet med Billy.

Anna, Nävlinge
ONS, 25 SEP 2013
4.6
Billy Elliot var väldigt bra.

Bra handling och väldigt duktiga barn. Min 12-åring njöt av det också.

Jaqueline, Malmö
TIS, 24 SEP 2013
4.6
Jag har sett Billy Elliot som film så handlingen var känd.

Pojke nr 2 som fick rycka in pga att den förste blev sjuk under föreställningen var en duktig dansare. Speciellt förtjust blev jag i den något äldre dansare som dansade en scen tillsammans med Billy. Sången var OK när alla sjöng tillsammans, men enskildas sångprestationer som t ex danslärarinnan och den döda moderns var direkt dåliga. Alltså: danserna bra, sången sämre.

Maybritt, Lund
TIS, 24 SEP 2013
4.6
Bäst!

Helt enkelt BÄÄÄÄST!!!

Robert, Trollhättan
TIS, 20 AUG 2013
4.6
Det sägs att Billy Elliot är den bästa engelska musikalen någonsin.

Jag vet bara att detta var den bästa jag har någonsin sett, en fantastisk upplevelse. Storyn, musiken, sång och dans av världsklass och huvudrollen som spelas av en 12 årig pojke. Jag rekommenderar denna musikal.

Frederick, Taberg
MÅN, 22 JUL 2013
4.6
Magnificens performance

Splendid and magnificens is all that i can say!

Gunnel, Helsingborg
TIS, 16 JUL 2013
4.6
Fantastisk huvudrollsinnehavare

Teaterlokalen liten och trevlig. Killen som gjorde huvudrollen, Harrison Dowzell, var en otroligt duktig dansare. Föreställningen var berörande. Även min dotter som inte förstod språket uppskattade det och hade god behållning.

Britta, Falkenberg
ONS, 26 JUN 2013
4.6
Billy Elliot

En fantastisk föreställning kan varmt rekomendera

Leif, Skärholmen
LÖR, 22 JUN 2013
4.6
Måste ses!!

Så himla duktiga skådespelare och man kunde inte sluta förundras hur barnskådespelare kan vara så pass bra. Bra effekter med ljus och ljud. Vi kunde inte sluta le den kvällen :D

Emma, Brämhult
SÖN, 16 JUN 2013
4.6
Duktiga dansare

En mycket trevlig föreställning med en helt fantastiskt duktig "Billy".Olle, Mariestad
FRE, 24 MAJ 2013
4.6
Vi såg Billy Elliot på Victoria palace

Föreställningen var jättetrevlig och jag rekommenderar den verkligen. Dock var det oerhört trångt för benen vid sittplatsen, och detta trots att jag inte är särskilt stor. Jag hade kramp i benen i flera dagar efteråt..."

Yvonne, Stockholm
FRE, 24 MAJ 2013
4.6
En kväll att minnas!

Jag rekommenderar Billy Elliot starkt!

Jag har sett många musikaler i mitt liv och Billy Elliot hör definitivt till en utav de bästa. Den bjöd på många olika känslor. Man skrattade, ibland kom även en tår, det var historiskt och verklighetstroget och det var lätt att känna igen sig i många situationer. Skådespelarna var väldigt väldigt duktiga, framför allt alla barn, inte minst Elliot själv. Även scenografin och koreografin var högst imponerande.

Trevlig personal och väl anpassat för handikappade. Jag var där med min mormor som är rullstolsbunden men det var inga problem. Personalen var till god hjälp, det var lätt att hitta rätt, besöka toaletten och att ta sig fram.

Jag spenderade en weekend i London, besökte Tate Modern, Picadilly och Globe Theater, åt på goda restauranger och vandrade längst stadens vackra gator. Det var fantastiska dagar som bjöd på mycket och mest minns jag Billy Elliot - the musical!

Charlotta, Uppsala
ONS, 22 MAJ 2013
4.6
Billy Elliot var en fantastisk föreställning!

Vi har sett MÅNGA musikaler och denna är bland de bästa! Vilken känsla när Billy "flyger" över scenen. När gruvarbetarna ger sig ner i gruvan, scenen endast belyst med pannlampor. Numret med kompisen som klär sig i kvinnokläder, vilka talanger! Du MÅSTE bara se den. Att boka genom londonmusikaler, som vi gjort flera gånger, har för oss fungerat utmärkt!"
Thomas P, Landskrona
MÅN, 20 MAJ 2013
4.6

Billy Elliot RecensionerBilly Elliot Recensioner

"Billy Boy - this is the greatest musical yet"
The Daily Telegraph


"Brit Musical of the decade has arrived"
The Daily Express


"Billy's a whizz! He'll lift your spirits, make you cry and send you home high with hope"
The Daily Mail


Billy Elliot PressmeddelandeBilly Elliot Pressmeddelande

GILLIAN BEVAN AND DEKA WALMSLEYJOIN THE WEST END CAST OFB I L L Y E L L I O T T H E M U S I C A LAS ANN EMERY RETURNS TO PLAY ...
Billy Elliot Pressmeddelande Läs merLäs mer

 

4.6

Fantastiskt 4.6

Betyg från 46 kundrecensioner

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

Victoria Palace Theatre
Victoria Street
London
SW1E 5EA

Föreställningsinfo

Kvällsföreställning
Måndag till lördag kl. 19:30

Matiné
Torsdag och lördag kl. 14:30

Bokas från
2016-04-06

Bokas till
2016-04-08

Föreställningens längd:
3 timmar

Vägbeskrivning


Närmaste tunnelbanestation: Victoria Station (Victoria/District/Circle Line). 2 minuters promenad till teatern.

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen