Avenue Q

Avenue Q

på Wyndham's Theatre

Kultförklarade Avenue Q the musical i London är South Park och Muppet Show i ett! Köp biljetterna till en av West Ends roligaste musikaler här!

Föreställningen utspelar sig i ett påhittat kvarter i New York som befolkas av en förtjusande samling kufiska typer i form av den korkade Christmas Eve och hennes olyckliga fästman Brian samt dockorna slappa Nicky, garderobsbögen Rod, den förvirrade Princeton, den kärlekstörstande Kate, sexgalningen Trekkie Monster och bimbon Lucy The Slut. De svär som borstbindare, ägnar sig åt docksnusk på scenen och kommer med både kloka och galna visdomsord.

De här typerna hör inte hemma på Sesame Street. Faktum är att de förmodligen inte ens är välkomna på Sesame Street. Det är missvisande att kalla det för dockteater och mupparna för vuxna stämmer inte heller. Det finns egentligen inget bra ord som beskriver Avenue Q, men man kan lugnt säga att det är den lurvigaste och kanske även den roligaste föreställningen på länge.

Avenue Q innehåller scener som kan vara olämpliga för barn under tolv år. Vi tar tyvärr inte emot barn under fem år. Vi kan med säkerhet säga att Avenue Q innehåller scener som passar för alla vuxna med sinne för humor!

Kundkommentar
"Jättesmidigt och billigare priser än de vi såg på engelska boknings-siter som vi först letade på. På Londonmusikaler.se fanns det gott om sittplatser att välja på några veckor innan och när vi väl bokade några dagar innan fanns det fortfarande flera alternativ. Vi hade "sämre" platser båda förställningarna enligt skisserna men väl på plats så var platserna bra! Kul var också att program och andra prylar till försäljning i samband med föreställningarna var så mycket billigare än när man går på teater/musikal i Sverige så nu kunde man unna sig att köpa lite knasiga saker och ta med hem. Avenue Q tyckte vi var otroligt kul! Att se "dock-teater" på en vuxens nivå. Skickliga skådespelare som agerade tillsammans med sin dockor. En underhållande story som höll ihop bra och flera skojiga sånger som hade underhållande titlar som "It sucks to be me" och "The internet is for porn". Det enda vi ångrar är att vi inte köpte soundtracket innan vi åkte hem."
Katja och Mikael, Huddinge

"Avenue Q var en annorlunda musikal och väldigt rolig! Den var väldigt olik andra musikaler jag sett och mycket bättre än jag trodde utifrån det jag läst och sett om musikalen. Den var sevärd, om inte annat för att man får skratta mycket och väldigt smidigt att boka via er!"
Moa, Eskilstuna

Avenue Q RecensionerAvenue Q Recensioner

"Brash, vulgar, sometimes downright obscene, I loved every minute of it"
Sunday Times


"An outrageously funny musical for the iPod generation. Cross Sesame Street with the Muppet Show give it an X rating and slap on a Government Health Warning that too much laughter can make your sides ache and you've got Avenue Q, A MUST SEE"
Radio 2


Avenue Q PressmeddelandeAvenue Q Pressmeddelande

“The best musical of the decade” - Christopher Hart, Sunday Times. After a hugely successful run at the Gielgud, the eternally popular musical Avenue Q will move to the Wyndham’s (almost back to where it ...
Avenue Q Pressmeddelande Läs merLäs mer

 

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

Wyndham's Theatre
32-36 Charing Cross Road
London
WC2H 0DA

Föreställningsinfo

Kvällsföreställning
Monday to Saturday at 8pm

Matiné
Friday 5pm, Saturday 4.30pm

Bokas från
2009-06-01

Bokas till
2010-10-30

Föreställningens längd:
2 hours 15 minutes

Vägbeskrivning


Närmaste tunnelbanestation: Leicester Square Station (Piccadilly/Northern Line). Teatern ligger utanför stationen.

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen