Kontakta oss

Hej! Klicka på den rubrik som passar din fråga bäst och vi hoppas att du finner ditt svar! Du är annars alltid välkommen att kontakta oss!

Bokning

Det enklaste, snabbaste och säkraste sättet att göra en bokning är att boka biljetter online här på sidan. Du kan också få hjälp med din bokning genom att ringa till vår kundtjänst på telefon: 08-551 13 444 (nordisktalande eller engelsktalande personal), men själva bokningen gör du alltid själv här på sidan. Du kan även maila dina frågor via kontaktformuläret, så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Avbokning

Biljetter säljs utan återbetalningsgaranti och generellt går det inte att ändra eller avboka biljetter, vilket vi informerar om tidigt i bokningsprocessen.

Du kan kontakta oss via kontaktsidan om du inte kan använda dina biljetter. Ibland kan vi eller vår leverantör sälja biljetterna vidare. Notera att om vi lyckas sälja biljetterna på nytt får du får tillbaka dina biljettutlägg minus våra och våra leverantörers bokningsavgifter.

Om det är möjligt att sälja era biljetter vidare till annan kund behöver vi först ett godkännande av teatern och sedan ett besked om att vi inte kommer att debiteras för er bokning. Det är inte ovanligt att denna process drar ut på tiden, varför vi i många fall inte har ett klart besked om huruvida biljetterna kunde återsäljas eller ej först en till två veckor efter själva föreställningsdatumet. Vi förstår att detta inte är optimalt för er men det är tyvärr ändå en nödvändighet för oss.

Avbeställningsskydd

Anmälan om avbeställning
Anmälan av avbeställning skall göras i formuläret nedan, alternativt per mail till helpdesk@ticmate.com.
OBS! För att skyddet ska vara giltigt skall detta ske innan evenemangstillfället.

Läkarintyg
Inga pengar kan betalas tillbaka utan läkarintyg. Senast två veckor efter evenemangstillfället behöver vi ditt intyg tillsammans med en kopia på din bokningsbekräftelse. På intyget ska läkarens namn och telefonnummer tydligt stå.
Skicka läkarintyg samt bokningsbekräftelse per post till: LondonMusikaler.se, Ticmate AB, Nygränd 10, 3tr, 111 30 Stockholm

Om någon annan än den som beställt avbeställer
Om någon i resesällskapet avbeställer behövs, förutom läkarintyg, ett intyg på att ni skulle resa tillsammans för att se föreställningen. Detta kan vara en kopia på flyg- eller hotellbokning.

Skyddet täcker inte:
Om du glömde ta med bokningsbekräftelsen till teatern
Om du kom för sent till föreställningen och därmed inte släpptes in
Om du missade planet.

Kostnad:
Avbeställningsskyddet kostar 5 % av köpesumman.

Skyddet innebär:
Du får tillbaka hela summan för beställningen utan självrisk, förutom kostnaden för avbeställningsskyddet, om du som beställt biljetterna, någon nära anhörig (make, maka, barn, syskon eller förälder) eller någon i det sällskap som bokat, före avresan från hemorten, drabbas av akut sjukdom, olycksfall eller dödsfall.

Bokning av avbeställningsskydd
Avbeställningsskyddet bokar du samtidigt som dina biljetter. Skyddet är giltigt från det att du bokat och betalat. Notera! Summan för avbeställningsskyddet återbetalas inte vid eventuell avbokning av biljetterna.

Avbeställningsskyddet kan inte tecknas för gruppbokningar, dvs. över åtta personer.

Ledningen

Vill du komma i kontakt med ledningen för LondonMusikaler.se vänligen fyll i formuläret till höger. Kontakten kan t.ex. gälla: en fråga du inte fått tillräckligt svar på från kundtjänst, arbetsansökan eller önskan om att bli leverantör.

Din epost *
Ditt namn *
Telefonnummer *
Bokningsnummer *
Beskriv ditt ärende
Kopia skickas till din e-postadress

LondonMusikaler.se Powered by Ticmate

Ticmate AB ®
Nygränd 10, 3tr
SE-111 30 Stockholm
Telefon: +46 (0) 8-551 13 444
Org.nr. 556710-6017
Bankgiro nr. 5964-4138

Bank: Swedbank
Bankgiro nr. 5964-4138
SWIFT: SWEDSESS

E-post E-post 08-551 13 444 08-551 13 444
Ticmate
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen