Nutcracker - English National Ballet

Nutcracker - English National Ballet

på London Coliseum

Pris från 967 kr

Den klassiska baletten The Nutcracker (Nötknäpparen) är en magisk och minnesvärd föreställning och ett återkommande och underbart nöje i juletider! 

Upplev NötknäpparenLondon Coliseum i jul. Res tillbaka i tiden med English National Ballet, till ett frosttäckt London upplyst av gaslyktor, och följ med Clara, hennes nötknäppardocka och magikern Drosselmeyer, i denna traditionella julberättelse för hela familjen.

På en sagolik julafton, under ljustyngda julgransgrenar, faller den unga Clara till sömns och vaknar upp (eller..?) till en kamp med den invaderande Råttkungen och hans armé, och hon blir kär i en vacker främling… När luften blir kallare och snöflingorna börjar falla, flyger Clara och hennes nötknäppardocka - som magiskt har antagit en heroisk mänsklig form – iväg med en varmluftsballong över Londons frostade silhuett till det glittrande landet Snö, där deras äventyr verkligen börjar...

Hur får jag mina biljetter? 
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.

 

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

London Coliseum
St Martin's Lane
London
WC2N 4ES

Föreställningsinfo

Bokas från
2016-01-05

Bokas till
2016-01-05

Föreställningens längd:
2 hours

Vägbeskrivning


Närmaste tunnelbanestation: Leicester Square Station (Northern/Piccadilly Line). 10 minuters promenad till teatern.

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen