Swan Lake: Reloaded

Swan Lake: Reloaded

på London Coliseum

Fredrik Benke Rydmans hyllade nytolkning av Svansjön sålde slut på Dansens Hus i Stockholm och nu är föreställningen ute på en hyllad och utsåld Europaturné. I London har du nu chansen att se föreställningen 6:e till 10:e augusti 2013.

Det är en nytolkning av den klassiska sagan Svansjön där handlingen förlagts till nutid och streetdance möter Tjajkovskij. Istället för trolldom och övernaturliga händelser får Rothbart makt över sin omgivning med hjälp av droger. Svanarna är prostituerade och helt beroende av Rothbarts beskydd och heroinet han förser dem med. I kampen mellan det onda och det goda är begäret till droger och kärlek centralt. Det gäller att ta rätt beslut och våga lita på rätt person. Hur slutar sagan denna gång?

Fantastisk dans, fantastisk musik och fantastiska kostymer. Här får du chansen att se något annorlunda som kommer att finnas med dig lång tid framöver efter att du lämnat din stol på London Coliseum.

Tjajkovskijs originalmusik används till viss utsträckning men får samsas med helt nykomponerad och specialskriven musik av Salem Al Fakir, Moneybrother, Eye N' I från PH3 och Skizz från Stockholmssyndromet, Adiam Dymott, Lune, Mario Perez Amigo och Simsoak.

Här kan du se trailern till den fantastiska föreställningen!

Swan Lake: Reloaded RecensionerSwan Lake: Reloaded Recensioner

"Charmigt och fräckt – visst kommer denna Svansjö att höra till de nytolkningar man minns."
Svenska Dagbladet


"...förtjusta utropstecken för tempot, kreativiteten, och för stilmixarnas effektivitet … Rydman har tagit sagan om Prins Utanför till vår tid."
Expressen


"Rydman vet vad show vill säga … Koreografi och scenteknik ingår en magisk förening."
SR Kulturnytt


 

Boka biljetter

Antal
Datum
När
Platsinformation

London Coliseum
St Martin's Lane
London
WC2N 4ES

Föreställningsinfo

Bokas från
2013-08-06

Bokas till
2013-08-10

Vägbeskrivning


Närmaste tunnelbanestation: Leicester Square Station (Northern/Piccadilly Line). 10 minuters promenad till teatern.

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen